Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
✅ ENKEL ATT ANVÄNDA!

Snabbförsegling Gyeon Q²M WetCoat

Glansgivande och hållbar keramisk snabbförsegling från Gyeon. Väldigt enkel att använda, mycket prisvärd!

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
Pris från749 kr
-21%949 kr

Välj:

Produktomdömen
4.6
Baserat på 8194 omdömen
  1. Lätt att applicera och resultat enligt beskrivningen
    sv
    Eriksson T 28.3.2024
  2. Been using this for years, and cannot be without it. Applied once every few months between washes, this really does a great job.
    sv
    S C 15.3.2024
  3. Bästa jag någonsin prövat
    sv
    Jungersten M 14.3.2024
  4. Mycket bra och lättanvänd
    sv
    Larsson S 12.3.2024
  5. svårt att se den skillnaden som reklamfilmen beskriver
    sv
    Sollin U 11.3.2024
  6. Kanon medel
    sv
    Olsson U 7.3.2024
  7. Fungerar väldigt smidigt och ger snabbt resultat med fin avrinning. Hållbarbarhet ej testad.
    sv
    L J 5.3.2024
  8. Riktigt bra avrinning, detta va dock första gången jag använder en keramisk snabbförsegling så jag har inget att jä mföra med. Superdryg behövs ej mån...
    sv
    B V 4.3.2024
  9. Grymt resultat
    sv
    V P 4.3.2024
  10. Arguably den bästa på marknaden just nu!
    sv
    Brolin S 22.1.2024
Ofta ställda frågor om produkten
18.4.2018 Tommy ,  Hej, köpte en flaska gyeon Wet coat av er, sprutade på bilen efter tvätt. Allt enligt manualen, bilen blev att se nyvaxad ut, jag blev riktigt nöjd. Tyvär så varade inte den känslan, när jag kom tillbaks till bilen när den torkat hade alla kvarvarande vattendroppar blivit till väldigt synliga fula "waterspots". Verkar tyvär väldigt svåra att gnugga bort. Har ni några tips på vad jag gjort för fel? Hur får jag lättast bort dessa fula märken? Mvh Tommy
Hej Tommy! Ursäkta den sena responsen, missat din fråga. Tråkigt att du inte fått det bästa resultatet. Efter tvätt så kan du testa att torka med en torkhandduk för att få bort torkfläckar. Efter att du sprejade medlet på ytan, sprutade du direkt av med högtryckstvätt? Det är viktigt att inte medlet torkar på ytan. Ha en fortsatt bra dag! // Johan
19.5.2022 H,  Ca hur många bilar räcker 500ml till?
Hej Hampus! I runda slängar 5 bilar, men det går att få 500ml att räcka betydligt längre. Medlet är väldigt drygt, 2-3 sprut per panel är oftast mer än tillräckligt.
2.6.2022 Ola ,  Hur kan medlet träffa hela ytan med bare tre sprut ?
Hej Ola, Med hela ytan menas en panel, t.ex. motorhuven. När du sköljer av produkten hjälper vattnet till med att sprida ut medlet, och därmed får produkten kontakt med hela ytan. Det räcker alltså med att en liten andel av medlet kommer i kontakt med ytan för att den ska fylla sin funktion. Hoppas det var svar på din fråga!
13.9.2022 E,  Vår tvätthall brukar varmvatten till högstryckstvätten men har kallvatten till den ”vanliga” vattenslangen.. Vilken av dessa rekommenderar ni för avsköljning av denna produkt? Varmt med högt tryck eller kallt med lågt tryck…
Hej, Tack för din fråga! Det spelar egentligen ingen roll! Det viktigaste är att du får bort medlet du sprayar på så det inte kan torka in på bilen. Desto högre tryck desto lättare blir det! Men det kan välja själv. Allt gott :)
25.9.2022 Rafael ,  Kan man använda den på duschvägg?
Hej Rafael. Absolut, det kan du! Den gör sig väldigt fint i badrummet. Allt gott!
7.10.2022 Fejsal B,  Hur länge produkten kan sto om man köper flera flaskur
Hej, Tack för din fråga! Ungefär 24månader enligt Gyeon. Allt gott :)
10.10.2022 J,  Har denna produkt till bilen och tycker den funkar bra. Snart dax att sätta på vinterdäcken och funderar på om jag skall försegla fälgarna med denna wet coat eller om det är bättre att satsa på en specifik fälgförsegling?
Hej, Tack för din fråga! Det kan du självklart göra. Om du vill ha tips på en extremt bra och prisvärd fälgförsegling så kommer det här: https://www.autodude.se/sv/produkt/falgforsegling_gyeon_q2_rim Ha det fint :)
12.10.2022 Bengt F,  Hej, går denna att använda på en plastbåt som ej är lackad? Enbart gelcoat!
Hej Bengt. Ja, det funkar fint!
13.10.2022 Per-Arne B,  Vad för ämnen innehåller produkten?
Hej Per-Arne. Du kan läsa vad produkten innehåller i dess säkerhetsdatablad. Du hittar länk till säkerhetsdatabladen längst ned på hemsidan. Allt gott!
15.10.2022 Dan B,  Hur fungerar det på matt svart färg.??
Hej Dan. Produkten kommer lämna ett bra vattenavstötande skydd, men den har glanshöjande egenskaper vilket inte är optimalt på matt lack. Kolla istället in Gyeon Q²M Cure Matte, den är fantastisk på matta lacker!

 

Glansgivande och hållbar keramisk snabbförsegling från Gyeon. Väldigt enkel att använda, mycket prisvärd!

 Lättanvänt skydd för utvändiga ytor!
 Utmärkt glans och stark hydrofobicitet!
 Långvarigt skydd med minimal ansträngning!

Gyeon Q²M WetCoat är en extremt lättanvänd snabbförsegling som används för att ge skydd åt fordons alla utvändiga ytor. Lämplig för både bilar, husvagnar, motorcyklar, terränghjulingar och tunga fordon, samt arbetsmaskiner. Det sprayas direkt på den våta, tvättade ytan och sköljs av. Medlet kräver ingen avtorkning eller noggrann applicering. WetCoat lämnar en riktigt fin glans på ytan och tack vare den utmärkta vattenavstötningen gör det rengöringen av fordonet mycket enklare! Utöver lackytan fungerar WetCoat även på fordonets alla övriga yttre ytor, såsom fönster, plastlister och fälgar. WetCoat håller i mer än 3 månader, enligt tillverkaren. Detta är den bästa typen av skydd när du vill skydda ditt fordon snabbt och ändå få ett hållbart resultat.

Q²M WetCoat är en produkt tillverkad för att ge bästa möjliga hydrofobiska effekt. Oavsett om du har ett befintligt keramiskt lackskydd eller inte så kommer du få en fantastisk avrinning, tack vare den här produktens otroliga SiO2 baserade formula. En av fördelarna med WetCoat är att avtorkningsfasen efter tvätt förenklas och förkortas avsevärt, eftersom det mesta av vattnet enkelt rinner av från fordonet efter applicering av snabbförseglingen. Förutom sitt uppenbara användningsområde, som snabbförsegling för fordons alla yttre ytor, är WetCoat dessutom perfekt att använda på exempelvis duschväggar! 

Tips! Finns även i koncentrat, Gyeon Q²M Wet Coat Essence, att blanda ut själv i egen flaska!

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Egenskaper

  • Produkt: Snabbförsegling Gyeon Q²M Wet Coat
  • Användningsområde: Skydda lack och återuppliva lackskydd
  • Storlek: 500 ml / 1000 ml / 4000 ml
  • SiO2 halt: Över 5%
  • Hållbarhet: Upp till 12 veckor
  • Förbrukning: ca 80 ml / bil
  • Kapacitet: upp till 12 bilar (1000 ml)
  • Beständig mot en mängd olika rengöringsmedel
  • Mycket enkel att använda, kräver ingen avtorkning

Autodudes snabbmanual

Stå inte i direkt solljus och applicera inte på varm yta. Rengör fordonet noggrant, inkl. förtvätt och handtvätt. Skaka flaskan väl före användning. Spraya WetCoat på den våta ytan, behandla ett mindre område åt gången (t.ex. 1 dörr). Några sprayer per panel räcker, eftersom medlet appliceras under sköljningssteget. Skölj mycket noggrant med högtryckstvätt direkt efter applicering för att ta bort eventuella rester från ytan. Torka ytan noggrant efter sköljning och beundra resultatet!

Speciellt vid utomhusbruk torkar värme, sol och vind ytan mycket snabbt och om ämnet blir torrt på ytan kan det lämna feta märken vid torkning. Produkten får inte torka på lacken. Den behöver inte ligga och verka då den fäster vid ytan direkt.

Tips! Medlet är mycket koncentrerat. Endast några få spray per panel räcker. Stå gärna lite längre ifrån när medlet sprayas på för att få en bredare blomma (så går det åt mindre medel och det räcker längre).

Information om varningsetikett:
H319
Orsakar allvarlig ögonirritation.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.