Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
✅ FÖR DETALJARBETET!

Polermaskin Tokya MINI-21 V2

Batteridriven multifunktionell polermaskin avsedd för polering av trånga och små ytor, mycket prisvärd!

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
3 299 kr
Produktnummer: HS8818

Okänd tillgänglighet

Produktomdömen
4.7
Baserat på 175 omdömen
  1. Svag motor, kort batteridrift
    se
    Johansson H 8.9.2023
    Autodude: Hej, och tack så mycket för ditt omdöme! Med tank...
  2. Fungerar utmärkt men den känns lite billig och plastig
    se
    L B 6.5.2023
  3. Får säga att jag är nöjd och det är en trevlig maskin. Dock spack fästplattan innan jag kört slut på en laddning så därför drar jag av en stjärna. N...
    se
    Bergkvist M 27.4.2023
  4. Enkel och smidig att använda, kommer åt på svåråtkomliga ställen, även bara ta ut till bilen då man precis har upptäckt en liten repa efter tvätten 👍
    se
    Stenberg P 19.4.2023
  5. Lätt och smidig att arbeta med, bra räckvidd på batterier
    se
    I M 18.4.2023
  6. Otroligt bra
    se
    Lindholm L 22.2.2023
  7. Prisvärt
    se
    Hjortenbrink S 24.10.2022
  8. Supernöjd. Använde den till polering o vaxning av invändig båt/styrhytt. Lätt att komma till, inte tung att använda. Batteriet höll hela hytten och me...
    se
    Bouzayenne A 17.9.2022
  9. Jag köpte den enbart för min motorcykel, en Harley-Davidson Ultra Limited. Storleken på padsen och dom medföljande förlängarna gör denna maskin helt ...
    se
    Blomqvist N 17.8.2022
  10. Mycket bra maskin.
    se
    Sörånger R 7.8.2022
Ofta ställda frågor om produkten
13.6.2022 F,  Finns det någon snabb laddare som passar för dessa batterier?
Hej Fredrik, Tyvärr finns inte en sådan produkt i dagsläget, men vi ska kika på om det är möjligt i framtiden. Allt gott!
20.6.2022 Nikolaus B,  Följer det med både en 1” och en 2” fästplatta? Vad är den största diameter på polertrissor som maskinen klarar av? Vilka polertrissor rekommenderar ni för polering av en motorcykel med mycket krom och relativt stora lackade ytor?
Hej Nikolaus, Ja precis, både 1" och 2"-fästplatta hänger med. Maskinen kan klara av 3"-trissor också, men risken finns att det skapar onödigt mycket obalans och vibrationer så det är inte att rekommendera. Till polering för ditt ändamål skulle jag börja med den gula mediumtrissan som hänger med i paketet för att se hur lacken reagerar, och anpassa poleringen därefter. 2" är förmodligen rätt storlek för det, men det är svårt att säga då jag inte vet exakt hur din motorcykel ser ut. Allt gott!
3.12.2023 I,  Kan man köpa extra baterier till?
Hej Ingmar, Absolut, det hittar du här: https://www.autodude.se/sv/produkt/reservbatteri_tokya_mini_21 Ha en fin dag!
3.12.2023 Ingmar C,  Finns det lösa batterier att köpa till?
Hej Ingmar, Absolut det finns det. Du hittar det här:https://www.autodude.se/sv/produkt/reservbatteri_tokya_mini_21 Ha en fin dag!
7.2.2024 Jan ,  Hej! Kan man våtslipa med denna maskin? Finns det förlängare?
Hej Jan, Jadå, det kan du. Och ja, det hänger med förlängare i förpackningen! Hör av dig vid fler funderingar. Allt gott!

Batteridriven multifunktionell polermaskin avsedd för polering av trånga och små ytor, mycket prisvärd!

MYCKET POLERMASKIN FÖR PENGARNA - REKOMMENDERAS VARMT!

Tokya MINI-21 är en multifunktionell polermaskin avsedd för polering av trånga och små ytor som är mycket prisvärd. Maskinen har både en 9 mm oscillerande funktion för känsliga ytor och en roterande funktion för polering av små områden. Tokya MINI-21 har en kompakt motorkropp med en lång hals, vilket gör att du kan polera ytor som traditionella polermaskiner inte kan komma åt. Polermaskinen fungerar bra att använda på platser som luftintag, lister i interiör, små ytor vid dörr- och dörrhandtag med mera. Tokya MINI-21 är batteridriven vilket gör att du slipper oroa dig för en begränsande sladd när du arbetar, dessutom medföljer dubbla batterier vilket gör att du kan polera oavbrutet. Batteriets drifttid är cirka 45 minuter och uppladdningstiden ligger runt 45-60 minuter. Maskinen har flera olika hastighetsnivåer att välja mellan genom ett enkelt knapptryck, vilket gör att du kan justera hastigheten beroende på vilken avverkning du vill ha och anpassa den beroende på vilken yta du ska polera. Tack vare den smidiga hastighetskontrollen, sina mångsidiga tillbehör och sin dubbla maskinfunktion (oscillernade och roterande) gör att Tokya MINI-21 kan användas på en mängd ytor, både av den proffessionella och vanliga bilvårdaren. Vi rekommenderar! 

Andra polermaskiner från Tokya:

SUPERBATTERIER: 27% EXTRA EFFEKT!
Till Tokya MINI-21 medföljer två stycken maxade batterier på över 2500 mAh / batteri (vi har själva mätt upp batteriet till 2560 mAh). Många likvärdiga polermaskiner på marknaden har enbart batteri på 2000 mAh och dessutom till en mycket högre prislapp.

De olika maskinfunktionerna på Tokya MINI-21 är 9 mm oscillerande och en vanlig roterande funktion, kan lätt ändras beroende på vilken yta som ska poleras med den medföljande skruvnyckel. 
En oscillerande funktion är praktisk och användbar för exempelvis vattenslipning och polering av känsliga ytor. Medans en roterande funktion är mycket effektiv för polering av en speciell yta, eftersom roterande maskiner är mycket exakta. En roterande funktion är även att föredra om du ska använda en rengöringsborste för polermaskin. 
Maskinen har dessutom en mjukstartsfunktion, vilket kör igång maskinen på ett mjukt och kontrollerat sätt för att sedan anpassas till den valda hastighetsnivån.  
Hastigheten visas på en digital monitor och justeras enkelt genom separata knappar för + och - på maskinens ovansida. 

Förutom de två kraftfulla batterierna, tillhörande laddare och fästplatta ingår tre olika 5-pack polertrissor 9 mm, (blå, grön och gul) 2 stycken 60 mm rengöringsborstar (en lite hårdare avsedd för grövre ytor, och en mjukare för finare ytor av tyg, såsom säten) 2 förlängningsarmar på 30 respektive 65 mm, vilket underlättar poleringsarbetet i små hål och trånga ytor.  

Polertrissor
     Grön - hård skumtrissa avsedd för cutting
     Gul - mellanhård skumtrissa avsedd för polish
     Blå - mjuk skumtrissa avsedd för finish

Behöver du nya eller vill komplettera med fler polertrissor hittar du dem nedan:

Egenskaper

  • Produkt: Polermaskin Tokya MINI-21
  • Användningsområde: Polering av små och trånga utrymmen
  • Batteri: Li-lon 12V 2500 mAh
  • Batteritid: 45 min per batteri
  • Laddningstid: 45-60 min
  • Hastighet: 1000 - 5000 rpm
  • Storlek på fästplatta: 1" (25 mm) / 2" (45 mm) 
  • Vikt: 750 g
  • Garanti: 24 månader för privatpersoner och 12 månader för företag

Så här ändrar du funktionen (oscillerande<-> roterande):

För att byta mellan maskinfunktionerna roterande och oscillernade använder du medföljande skruvnyckel och låspinne. 
För en oscillerande: Börja med att ta bort plasthöljet från maskinens hals. Skruva fast det oscillerande huvudet och lokalisera hålet i huvudet för att låsa chucken. Sätt sedan in låspinnen i hålet för att få ett stadigare grepp. Ta sedan skruvnyckeln och rotera fästplattan medurs för att montera, rotera fästplattan moturs för att avmontera. 
För en roterande: Börja med att ta bort plasthöljet från maskinens hals. Skruva fast fästplattan direkt på maskinens hals eller använd något av de två medföljande förlängningsdelarna. 

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.