Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Läderskyddsmedel Gyeon Q² LeatherCoat

SiO2-baserat läderskyddsmedel som skyddar lädret mot bl.a. UV-strålar, slitage och missfärgningar.

FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 299 kr
Pris från110 kr
-15%129 kr

Välj:

Produktomdömen
4.2
Baserat på 57 omdömen
  1. Riktig bra medel
    se
    Fattah S 30.8.2023
  2. Lämnar snorhal glansig yta när man följde de skrivna instruktionerna. Mycket svårt att tvätta bort efter detta.
    se
    Z H 14.4.2023
  3. Easy application with very little product goes a long way up to 3 months protection and it has a nice sutle shine on leather. It makes maintenance muc...
    se
    Kalaitsidis I 24.1.2023
  4. Lämnar ett vitt lager som är supersvårt att få bort. Rekommendera inte denna. Fick göra rent extremt mycket för att få bort de mesta lite är kvar. Sam...
    se
    Pettersson T 5.1.2023
  5. Mycket nöjd
    se
    Alsaadi R 13.9.2022
  6. Skyddade en galoninredning från -68 med denna produkt. Gav en väldigt fin och behaglig lyster.
    se
    Bergström G 16.11.2021
  7. Bästa lädermedlet jag testat
    se
    Bergström M 24.10.2021
  8. Känns som en bra impregnering. Det enda som skulle vara lite negativt är att det blir halt :-)
    se
    Elisson J 6.4.2021
  9. Klockers!
    se
    Björck P 6.3.2021
  10. Lämnar utan nästintill som nytt skinn!
    se
    Hallvig K 5.3.2021
Ofta ställda frågor om produkten
30.3.2018 Michael J,  Kan denna användas för konstläder och mocka?
Hej Michael! Konstläder borde fungera. Däremot mocka så skulle jag istället rekommendera denna produkt: http://www.autodude.se/produkt/mockabehandling_furniture_clinic_suede_nubuck_kit/ Mocka och läder kräver olika medel. Ha en fortsatt bra dag! // Johan

SiO2-baserat läderskyddsmedel som skyddar lädret mot bl.a. UV-strålar, slitage och missfärgningar.

Ger långvarigt skydd till läder!
Stark avstötande effekt!
Förhindrar absorption av vätskor, olja och UV-strålar!

Gyeon Q² LeatherCoat är ett slitstarkt skyddsmedel speciellt utformat för bilens läderinredning. Det skapar en skyddande hinna på ytan som förhindrar vätskor, olja, smuts och UV-strålning från att absorberas i lädret. Denna hinna skyddar ytan från blekning och slitage och förhindrar även att färg från kläder överförs till ytan, vilket håller ljus interiör snygg och lätt att underhålla. Med en hållbarhet på upp till 3 månader även under hård användning, ger LeatherCoat en osynlig skyddsfilm som behåller den ursprungliga, rena, matta finishen. Dessutom är medlet enkel att applicera och kräver inga speciella tillbehör, bara en vanlig rengöring innan appliceringen.

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Egenskaper

  • Produkt: Läderskyddsmedel Gyeon Q² Leather Coat
  • Användningsområde: Skydda läder mot slitage, UV-strålar, missfärgningar m.m.
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • Storlek: 120 ml / 400 ml
  • Hållbarhet: ca 3 månader

Autodudes snabbmanual

Tvätta de behandlade ytorna noggrant med t.ex. Gyeons LeatherCleaner och en borste eller svamp avsedd för läderytor. Torka noggrannt av rengöringsmedlet och smutsen från ytorna och låt ytan torka. Dispensera några sprayer av LeatherCoat på en mikrofiberduk eller applikator och sprid ut medlet i ett jämnt lager på ytan. Torka av allt obundet medel som kan finnas kvar på ytan och låt det torka i minst 3 timmar. För bästa skydd, applicera ett tunt andra lager, torka bort överskott och låt torka i 3 timmar innan användning.

Använd inte i direkt solljus eller på heta ytor. Förvara på en sval plats och skyddad från solen. Låt inte medlet frysa.

Obs! Överdosera inte medlet, det är bättre att applicera två tunna lager än att överdosera. Låt inte överskott av medel ligga kvar på ytan och torka. Detta kan leda till att läderytan blir hal.

Information om varningsetikett:
H315
Irriterar huden.
H318
Orsakar allvarliga ögonskador.
H335
Kan orsaka irritation i luftvägarna.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.