Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
RENGÖR OCH SKYDDAR!

Läderbehandlingspaket Gyeon Q²M LeatherSet Mild

Ett mycket bra paket för vård av lädersäten. Ett effektivt rengöringsmedel och ett mycket hållbart skyddsmedel som ger bra skydd under en lång tid.

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
359 kr
-10%399 kr
Produktnummer: HS5563

Okänd tillgänglighet

Produktomdömen
4.5
Baserat på 163 omdömen
  1. Nöjd, har ljusbeige fuskläder på en 10 år gammal BMW som jag tyckte var i bra skick men jag ville ändå vårda den nu när jag köpt den. Körde med detta ...
    se
    Von rosen M 5.7.2023
  2. Smidig o bra produkt
    se
    S T 21.6.2023
  3. Lädret vart hårt och "gnisligt". Känns nästan som det är galon man sitter på nu... Riktigt besviken. Vetifan hur man ska få ordning på detta.
    se
    Lundberg P 7.5.2023
  4. Lätt och snabbt att lägga på och verkar göra det den är avsedd att göra.
    se
    L J 15.2.2023
  5. Funkade bra, borsten är lite hård av sig så kanske ska använda en pensel istället på ömtåligare ytor.
    se
    Hillgren D 13.10.2022
  6. Top produkt för läder rengöring och skydd. Allt smuts är borta,luktar bra.
    se
    Nedos S 29.9.2022
  7. Mycket lättarbetat. Bra produkt som fungerar.
    se
    Linfors T 20.6.2022
  8. Sätena ser nu ut som nya. En märkbar skillnad. Produkten är lätt att använda och innehåller allt som behövs för ett perfekt slutresultat.
    se
    Dahlström L 27.5.2022
  9. Mkt enkel att använda, även för en novis som mig 😊
    se
    Janfjäll S 20.5.2022
  10. Har haft de på i en vecka nu. Lätt städat nu! Lite glidiga blir dom men de får man räkna med när man ”behandlar” grejer! Toppen produkt!
    se
    Laurila M 17.5.2022
Ofta ställda frågor om produkten
10.1.2023 Robert J,  Går det att använda detta medel till Teslas veganläder?
Hej, Tack för din fråga! Det ska inte vara några problem. Tips är att lägga på en liten yta för att se om du är nöjd med slutresultatet. Den stora skillnaden är att hållbarheten på skyddet inte kommer hålla lika länge. Allt gott :)
7.5.2023 Lars W,  Kan man ha den på konstläder
Hej Lars, Ja, det kan man!
24.3.2024 S,  Kan man behandla sin ratt med detta kittet?
Hej, Absolut, detta kit är utmärkt för att även behandla ratten. Återkom om du har fler funderingar, Ha en fin dag!

"BÄST I TEST" LÄDERBEHANDLINGSPRODUKT!

- Tidningen Vi Bilägare 10 december 2019!

Ett mycket bra paket för vård av lädersäten. Ett effektivt rengöringsmedel och ett mycket hållbart skyddsmedel som ger bra skydd under en lång tid.

Rengörings- och skyddsmedel i samma förpackning!
Skonsam rengöring, långvarigt skydd!
Passar alla lädertyper!

Gyeon Q²M LeatherSet Mild är ett komplett paket för rengöring och skydd av läderdetaljer i bilens interiör. Medlen är inte alltför starka vilket gör att de lämpar sig väl för klädsel som är lite känsligare eller inte så smutsiga, t.ex. nya läderdetaljer. Kitet kombinerar effektiv rengöring med hållbart skydd, och tillsammans ger de läderklädseln nytt liv. Kitet innehåller även en läderborste, applikator och mikrofiberduk.

Den medföljande Gyeon Q²M LeatherCleaner Mild är avsedd för rengöring av lädret, både som underhåll och innan applicering av impregnering eller annan skyddsprodukt. Medlet avlägsnar ingrodd smuts och fett från lädrets yta och ger skyddsprodukten en optimal yta att fästa sig på. Passar även för rengöring av redan behandlat läder, eftersom det inte påverkar existerande skyddsprodukter negativt. Efterlämnar inga medelrester som påverkar skyddets hållbarhet, och gör ytan ren och matt. Passar för alla typer av läder.

Skyddsmedlet i kitet är Gyeon Q² LeatherCoat, vilket är ett medel som skapar ett hållbart skyddslager ovanpå lädret. Medlet förhindrar att vätska, olja, smuts och UV-strålning påverkar lädret negativt, och ytan skyddas från slitage och blekning. Skyddar även mot missfärgning orsakad av färg från kläder, och håller till och med vit klädsel i snyggt skick samt gör det lätt att underhålla. Tillverkaren utlovar en hållbarhetstid på upp till 3 månader, även vid rejäl användning.

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Innehåll

  • Läderrengöring Gyeon Q²M LeatherCleaner Mild, 200 ml
  • Läderskyddsmedel Gyeon Q² LeatherCoat, 120 ml
  • Rengöringsborste Gyeon Q²M LeatherBrush
  • Mikrofiberapplikator
  • Mikrofiberduk

OBS! Medlen säljs också separat, om du önskar större förpackningsstorlekar: LeatherCleaner Mild och LeatherCoat.

Egenskaper

  • Produkt: Läderbehandlingspaket Gyeon Q²M LeatherSet Mild
  • Användningsområde: Rengöring och skydd av läderklädsel
  • Räcker till ca 2-3 kompletta behandlingar
  • Främst utvecklad för nyare läderklädsel
  • För smutsigare ytor rekommenderar vi LeatherSet Strong
  • Importör: Autodude

Autodudes snabbmanual

Rengöring: Skaka flaskan noggrant. Rengör en liten yta i taget, t.ex. sitsarna och ryggstöden separat. Portionera ut medel direkt på ytan eller i borsten. Sprid ut medlet och borsta ytan försiktigt. Om du vill kan du spraya vatten på ytan tillsammans med rengöringsmedlet, vilket ger ännu mer skum och mindre åtgång av medlet.

När du behandlat hela ytan torkar du bort överflödigt medel och smuts. Torka därefter av med en ren mikrofiberduk och låt ytan torka.

Skydd: Spraya lite LeatherCoat i en mikrofiberduk eller -applikator, och sprid ut medlet i ett jämnt lager på ytan. Torka bort eventuellt överflödigt medel och låt torka i minst 3 timmar.

För att få det bästa skyddet kan du toppa med ytterligare ett lager på samma sätt som ovan. Låt torka i minst 3 timmar innan du använder bilen.

OBS! Låt inte medlet frysa eller torka in på ytan. Använd inte i direkt solljus eller på varma ytor.

Information om varningsetikett:
H226
Brandfarlig vätska och ånga.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.