Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Lackförsegling Gyeon Q² One EVO

Slitstarkt lackskydd som är lite enklare att applicera än många andra keramiska lackförseglingar. Perfekt för nybörjare! Utmärkt glans och kemikaliemotstånd. Hållbarhet 24 månader / 25 000 km.

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
Pris från1 104 kr
-15%1 299 kr

Välj:

Produktomdömen
4.6
Baserat på 41 omdömen
  1. Super nöjd än så länge. Vi få se hur länge den håller.
    sv
    Jawshani M 9.11.2023
  2. Lättarbetad, schysst resultat
    se
    Johansson K 24.5.2023
  3. Lätta att applicera. Får se hur det håller
    se
    E P 16.5.2023
  4. Lätt att applicera med tillbehöret som medföljde och upplevde att de blev resultatet direkt. Återstår att se hållbarhet
    se
    N R 11.8.2022
  5. Lättapplicerat o smidigt.
    se
    A H 5.7.2022
  6. Fantastiskt bra produkt! Gyeon levererar kvalitet i vanlig ordning!
    se
    Bäckström J 18.5.2022
  7. Första gången jag testat lackförsegling. Blev kanonbra resultat
    se
    Åhsberg R 17.3.2022
  8. Mycket bra lackförsegling. Enkel och extremt användarvänlig som utlovat. 5/5
    se
    Gard T 21.1.2022
  9. Lett å legge, perler seg veldig fint. Grei pris😊
    no
    Egeland J 26.9.2023
  10. Lettbearbeidet stoff. Nesten ikke mulig å gjøre feil.
    no
    Aasen R 6.7.2023
Ofta ställda frågor om produkten
21.12.2022 H,  Funkar denna även på plast- och kolfiberytor? Inga problem på matt lack?
Hej, Tack för din fråga! Den funkar kanon på klarlackad plast och kolfiber. Skulle inte rekommendera att lägga den på matt lack då denna framhäver en väldig glans. På matt lack skulle jag rekommendera denna: https://www.autodude.se/sv/produkt/lackforsegling_gyeon_q2_matte_evo Ha det fint :)
10.4.2023 Tony S,  Tyckte jag läste att det går ca 30ml till en bil? Vilken storlek av bil är det? Tesla Y, räcker 30? Är ju stort glastak som jag inte ska ha det på
Hej Tony, Ja precis, det går åt ca 30ml till en normalstor bil. Tänk sedan/kombi i "normal" storlek, exempelvis Tesla Model Y. 30ml ska alltså räcka till din bil. Allt gott!

Slitstarkt lackskydd som är lite enklare att applicera än många andra keramiska lackförseglingar. Perfekt för nybörjare! Utmärkt glans och kemikaliemotstånd. Hållbarhet 24 månader / 25 000 km.

Mycket lättanvänd försegling!
Fantastisk glans och lång hållbarhet!
Utmärkt avstötningsförmåga!

Gyeon Q² One EVO är en keramisk lackförsegling från Gyeon speciellt framtagen för dig som på ett mycket enkelt sätt vill applicera en lackförsegling. Precis som sin föregångare kombinerar den de bästa skyddsegenskaperna med att vara mycket lättapplicerat, ge en maximal livslängd och en utmärkt glans. Hållbarheten på Gyeon Q² One EVO ärpå upp till 24 månader / 25 000 km. Tack vare sin förnyade kemiska sammansättning kan lackförseglingen även appliceras utomhus - något som tidigare ansågs som en omöjlighet. Förutom sin långa hållbarhet bildar lackförseglingen en utmärkt vatten- och smutsavvisande yta, vilket gör det svårt för smuts och damm att få fäste på ytan och på det sättet håller sig bilen ren längre och samtidigt underlättas underhållstvätten. 

Detta keramiska lackskydd är enkelt att applicera. Tillverkaren själv hävdar att det ska vara lika lätt att applicera som ett vanligt bilvax, men samtidigt hålla samma keramiska egenskaper som lackförseglingar gör. Det ger en slitstark yta på lacken, vilket effektivt håller borta både smuts, vatten och repor. Vi rekommenderar Gyeon Q² One EVO till dig som är ute efter en mycket lättapplicerad lackförsegling!
Du kan köpa antingen ett mer omfattande kit eller ett något mindre LightBox-paket. Förutom förseglingen innehåller det omfattande kitet också Gyeon Q²M Cure Matte snabbvax och den nya Q²M Coating Applicator. Den omdesignade applikatorn absorberar betydligt mindre försegling än tidigare och ger ett mycket jämnt appliceringsresultat, vilket resulterar i mindre förbrukning av försegling och en mindre flaska för en större bil. LightBox innehåller förseglingen och Q²M Coating Applicator Light, som är något mindre än den ursprungliga applikatorn. Det krävs ingen specialutrustning för att applicera förseglingen, som kan appliceras av vem som helst. Välj lämpligt val bland produktalternativen!

Vad är EVO?

Gyeons nya EVO-serie inom förseglingar är resultatet av nästan två års produktutveckling och tar hela Gyeons sortiment inom lackförseglingar till en helt ny nivå! Sammansättningen av varje produkt har förbättrats, och produkternas hållbarhet (både i tid och mot kemikalier och yttre påfrestningar) har tagit ett stort steg framåt. Detta innebär att produkterna nu ger en längre hållbarhet och att deras vatten- och smutsavstötande egenskaper sitter i mycket längre. Användarvänligheten har även den förbättrats genom en ännu snabbare applicering och att förseglingen klarar av att lämnas på ytan under en längre period innan den torkas av. Dessutom kan förseglingarna till och med appliceras utomhus, vilket tidigare ansetts vara en omöjlighet.

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Innehåll (LightBox)

  • Gyeon Q² One EVO - Slitstark lackförsegling
  • Gyeon Q²M Coating Applicator Light - Applikator
  • #gyeonized Sticker - Klistermärke
  • Installationsbevis / certifikat (klistermärke)
  • Gyeon Bilvårdsguide (EN)
  • Manual (EN)

Innehåll (Kit)

  • Gyeon Q² One EVO - Slitstark lackförsegling
  • Gyeon Q²M Cure, 100 ml - Snabbvax
  • Gyeon Q²M Coating Applicator - Applikator
  • #gyeonized Sticker - Klistermärke
  • Installationsbevis / certifikat (klistermärke)
  • Gyeon Bilvårdsguide (EN)
  • Manual (EN)

Egenskaper

  • Produkt: Gyeon Q² One EVO
  • Användningsområde: Lättapplicerat långvarigt skydd för lacken
  • Hållbarhet: 24 månader / 25 000 km
  • Storlek: 30 ml / 50 ml / 100 ml
  • Åtgång: ca.30 ml / per bil
  • Väldigt användarvänlig
  • Perfekt för dig som lägger lackförsegling första gången
  • Utmärkt glans och vattenavrinning
  • Importör: Autodude

Autodudes snabbmanual

Genomför en grundlig rengöring av bilen innan du applicerar lackförseglingen. Torka bilen och använd ett djuprengöringsmedel, t.ex. Gyeon Q²M Prep, för att få bort fett och eventuella medelrester från lacken. Om det finns repor eller andra defekter i lacken rekommenderar vi starkt en polering innan du applicerar lackförseglingen.

Skaka EVO-flaskan väl. Portionera ut några droppar lackförsegling på den medföljande applikatorn. Behandla en liten yta i taget, t.ex. kan du dela in motorhuven i 6-8 delar. Sprid ut ett jämnt lager försegling på ytan med raka svepande rörelser. Ett tips är att applicera förseglingen först horisontellt, sedan vertikalt och sedan horisontellt igen för att säkerställa att du spridit förseglingen på hela ytan.

När du spridit ut förseglingen bör du torka av överflödigt medel med detsamma med en ren mikrofiberduk. Torka försiktigt men med ett lätt tryck. Var noggrann med att inte låta förseglingen torka ut innan du torkar av den, eftersom torkad lackförsegling är omöjligt att få bort. Torktiden beror på temperatur och luftfuktighet, men brukar vanligtvis vara någonstans mellan 10-30 sekunder.

När hela bilen är behandlad, låt förseglingen torka minst 12 timmar innan du använder bilen eller utsätter den för fukt. Efter tolv (12) timmar rekommenderas en applicering av den medföljande skyddsprodukten Q²M Cure för absolut bästa resultat. Det ger ett extra skydd och motverkar torkfläckar i den nylagda förseglingen. Låt förseglingen härda i minst 7 dagar innan den första tvätten så att beläggningen hinner härda fullständigt. 

OBS! Låt inte medlet frysa! Applicera inte i direkt solljus eller på varm lack. Förvaras torrt och svalt.

Information om varningsetikett:
H224
Extremt brandfarlig vätska och ånga.
H304
Kan vara dödligt vid förtäring om det kommer ner i luftvägarna.
H373
Kan orsaka organskador genom lång eller upprepad exponering.
H412
Skadliga långtidseffekter för vattenlevande organismer.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.