Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Kortlans Dr Dirt Extension, Snabbkoppling (19 cm)

En kortare (190 mm) högtryckslans med 4 olika munstycken för en spolbild som passar just ditt behov! Kommer med snabbkoppling som tillåter en snabb och smidig anslutning på bara några sekunder.

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
Pris från299 kr

Välj:

Produktomdömen
4.4
Baserat på 79 omdömen
  1. Lätt att tvätta nu .bra produkt 👍
    se
    Alm B 17.4.2023
  2. Lite glapp i snabbkopplingen. Om den hade vart mindre glapp hade det blivit 5 stjärnor. Helt ok produkt för pengarna ändå.
    se
    Ekengren D 9.3.2023
  3. bäst i test fem tvättsvampar av fem👍
    se
    Tjärnberg B 27.2.2023
  4. Plasten är oljig och har en förfärlig stank som vissa plastprodukter kan ha. Luktar så illa att jag inte vill ha den i garaget och kommer npg aldrig a...
    se
    Van der veer B 27.2.2023
  5. Bästa inköpet på länge. Funkar kanon
    se
    Martinsson M 16.2.2023
  6. Superbra och prisvärt köp, det bästa jag har i min tvättarsenal nu. Jag såg att vissa köpare verkade ha problem att få alla munstycken att funka på OK...
    se
    Winbladh M 3.1.2023
  7. Bra produkter och snabb leverans 👍
    se
    Wärn A 27.12.2022
  8. Jätte skönt att använda speciellt i OKQ8s tvätthallar som är trånga ibland. Bästa produkten jag köpt på Länge
    se
    T P 9.12.2022
  9. Såååååå smidigt när det är trångt i okq8 tvätthall.. sjukt nöjd..
    se
    Åberg K 7.12.2022
  10. Produkten är i mycket hög kvalitet, fungerar felfritt vid varje tillfälle.
    se
    Lindblom R 6.12.2022
Ofta ställda frågor om produkten
26.9.2022 P,  Köpte denna till min stihl 130 plus. Men går ej att använda då tvätten går upp i tryck o tappar det direkt. (Av o på hela tiden) Funkar bra med tvättens original lans osv. Vad gör jag för fel?
Hej Pontus. Det beror förmodligen på att din högtryckstvätt är känslig mot för högt mottryck. För att motverka detta kan det hjälpa med en något större flödesadapter. Original är 1,25 mm, så prova att gå upp till storleken över den (1,4 mm). Sök på flödesadapter i sökrutan längst upp så får du fram produkten. Allt gott!
4.1.2023 P,  Hej, Var sitter flödesadaptern på denna? Tänkte beställa men då jag läst om tryck som spökar så tänkte jag köpa en adapter direkt också för att förhindra om min Stanley tvätt inte vill funka till den? Vad sitter alltså adaptern ? :) Mvh Philip
Hej, Tack för din fråga! På denna produkt sitter det ingen flödesadapter. Den är anpassad för " standard högtryckstvättar " så har man en tvätt med väldigt högt tryck så kanske det inte funkar. Allt gott

En kortare (190 mm) högtryckslans med 4 olika munstycken för en spolbild som passar just ditt behov! Kommer med snabbkoppling som tillåter en snabb och smidig anslutning på bara några sekunder.

OBS! PRODUKTEN HAR UPPDATERATS. DU HITTAR VERSIONEN MED DEN FÖRNYADE SNAPLOCK-SNABBKOPPLINGEN HÄR: KORTLANS DR DIRT G3, SNAPLOCK.

Dr Dirt Extension är en kort högtryckslans (190 mm) som kan anslutas för att ersätta den ursprungliga högtryckslansen på högtryckstvätten. Den korta längden gör den särskilt användbar i trånga utrymmen eller en trång tvätthall vid bilvården. Dr Dirt Extension är dock ingen vanlig högtryckslans. Spollansen kommer nämligen med 5 utbytbara munstycken för att kunna ändra sprutbilden, allt för att kunna anpassa strålen för just ditt behov. Med en 1/4” snabbkoppling/ Quick Connection i båda ändarna blir det extremt enkelt och effektivt att koppla på och av spollansen på både högtryckstvätten och ditt tillbehör.

Högtryckslansen går att köpa utan dedikerad koppling med Quick Connection (t.ex. Kärcher, Nilfisk, Ergo m.m.) om man redan har en sådan, eller om den beställs tillsammans med en Foam Lance (Foam Lance Dr Dirt G2). Dessutom har lansen ett bekvämt gummihandtag som gör det behagligare att hålla i än ett rent metallrör. Med de 5 medföljande munstyckena har du alltid rätt verktyg för jobbet, sittandes lättillgängliga i den smidiga hållaren som sitter på spollansen. 


Högtryckslansen Dr Dirt Magic Wand levereras med fyra olika munstycken, ett 0° munstycke, ett 25°, ett 40° och ett fritt flödande. Det 0° munstycket är lämpligt för exempelvis tvätt av kakel och andra hårda ytor. (EJ BILVÅRD) Munstyckena fästs med samma 1/4” snabbkoppling som själva högtryckslansen har så att du enkelt och snabbt kan byta ut dem. Ett verktyg som är väldigt praktiskt och lätt att använda helt enkelt! 

Obs! För att kontrollera adapterns lämplighet, koppla bort munstycket på din högtryck och jämför det med adaptrarna här nedanför. Läs vidare för mer information kring kompatibla tvättar från exempelvis, Stihl, Kränzle, Parkside, Biltema, mm.

  • Clen-högtryckstvättar kommer antingen med en Kränzle, Bosch eller Black & Decker adapter. Detta kan enkelt kontrolleras genom att koppla bort spolröret och jämför med bilden ovan. 
  • Parkside högtryckstvättar har en Lavor-adapter på spolröret. Se så att bilden ovan stämmer överens.
  • Stihl och Biltema högtryckstvättar har antingen Nilfisk- eller Lavor-adapter, kontrollera din tvätt genom att jämföra med bilden ovan. 
  • Nyare Bosch högtryckstvättar, alltså AQT-serien, är spolröret utrustat med Black & Decker-adapter.
  • Nyare Kärcher HD EasyLock spolhandtag kräver både en Kärcher HD adapter och en Easy-Lock adapter nummer 5, finns som färdigt produktval eller så kan Easy-Lock adapter köpas separat här
  • Kränzle K1050- högtryckslans kräver en traditonell Kränzle gängadapter, den hittar du här: Adapter K1050.
  • Nyare Kränzle från 2021 och senare är kompatibel med Ergo adaptern.
  • AVA högtryckstvättar är kompatibel med Kärcher-K adaptern.

Egenskaper

  • Produkt: Högtryckslans Dr Dirt Extension, Quick Connection
  • Användningsområde: Kort högtryckslans med 5 olika spraybilder (utbyte mot befintlig lans)
  • Anslutning: 1/4” Snabbkoppling
  • Längd: 190 mm
  • Max vattentemperatur: 60°C
  • Max tryck: 220 bar
  • Kompatibel med 1/4" Snabbkoppling/ Quick Connection
  • Adapter ingår, välj från listan

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.