Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Glidmedel till rengöringslera Gyeon Q²M ClayLube, 500 ml

Gyeon Q²M Clay Lube är ett helt neutralt medel som gör att rengöringsleran glider smidigt över ytan. Fungerar med alla typer av rengöringslera, oavsett märke.

FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 299 kr
152 kr
-15%179 kr
Produktnummer: HSKIT100-1

Okänd tillgänglighet

Produktomdömen
4.8
Baserat på 29 omdömen
  1. Fungerar utmärkt och luktar riktigt gott!
    sv
    Otmalm A 6.10.2023
  2. Inte provat än men är övertygad om att den kommer vara bra.
    se
    Strindgård C 1.8.2020
  3. Smörjer bra och luktar gott
    se
    Järnbo H 12.5.2020
  4. Väldigt smidig att använda. Spädde ut den 1:10 som det stod på förpackningen och clayade med gyeon mild claybar innan jag lackförseglade mina fälgar. ...
    se
    Jacobsson P 5.4.2020
  5. Hyvä aine.
    fi
    Nummelin J 1.7.2023
  6. Toimii kuten kuuluukin ja hyvä haju
    fi
    Kotka T 22.6.2022
  7. Velduftende smøremiddel med god glid.
    no
    Gulbrandsen M 27.10.2021
  8. Clayen glir fint over denne
    no
    Jansen T 18.3.2021
  9. Miellyttävä tuoksu ja antoi hyvän liukasteen.
    fi
    Vikström S 8.5.2020
  10. Huippu liukkari????????
    fi
    Kero J 3.10.2019
Ofta ställda frågor om produkten
Inga frågor har ställts om produkten ännu

Gyeon Q²M Clay Lube är ett helt neutralt medel som gör att rengöringsleran glider smidigt över ytan. Fungerar med alla typer av rengöringslera, oavsett märke.

 Ger en extremt hal yta!
Passar alla leror!
Mycket riklig!

Q²M Clay Lube är ett helt neutralt medel utvecklat för att fungera med alla typer av lera, oavsett märke. Clay Lube bidrar till ett fantastiskt glid och gör det enkelt och smidigt att använda rengöringsleran och minskar risken för att mikorepor ska uppstå. Medlet är koncentrerat och kan även spädas ut med vatten ända upp till 1:10 för ett mer ekonomiskt och långvarigt användande.

Clay Lube är tillverkad av naturliga ingredienser och fungerar med alla typer av Clay Bars eller Rengöringslera

Tips! Ska du förvara din rengöringslera under en längre tid? Spraya lite Q²M Clay Lube i förvaringsboxen innan du lägger ner leran för att hålla liv i leran och undvika att den sitter fast allt för hårt vid nästa användning.  

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Egenskaper

  • Produkt: Glidmedel till rengöringslera Gyeon Q²M ClayLube, 500 ml
  • Användningsområde: Ge glid och rengöringseffekt till rengöringslera
  • Storlek: 500 ml
  • Kan spädas ut 1:10
  • Utspädning påverkar ej produktens glidförmåga
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke

Autodudes snabbmanual

Spraya smörjmedel på ytan som ska leras, späd ut 1:10 med vatten om så önskas. Stryk leran försiktigt på lacken som ska behandlas. Spruta smörjmedel på det torra området så att leran glider mjukt och skonsamt, se till att det finns rikligt med medel på ytan. Skölj noggrant med vatten för att avlägsna eventuella rester. Använd ej i direkt solljus och låt ej produkten frysa.

Information om varningsetikett:
H315
Irriterar huden.
H319
Orsakar allvarlig ögonirritation.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.