Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13
✅ FÖR SVÅR SMUTS!

Multirengöring King Carthur Heavy Duty APC & Tire Cleaner, 500 ml

Mycket effektivt, bruksfärdigt rengöringsmedel för däck, hjulhus, underrede, motorrum etc. Rengör på djupet och tar bort envis smuts, fett och gammal däckglans!

FRI FRAKT VID ORDER ÖVER 1198 kr
Pris från396 kr
-34%596 kr

Välj:

Produktomdömen
4.2
Baserat på 94 omdömen
  1. Funkar kanon
    se
    Wetell C 11.9.2023
  2. Rengör väll ok men skummar väldigt dåligt.
    se
    Andersson T 10.5.2023
  3. Fantastisk produkt! Gör däck och hjulhus som nya.
    se
    Johansson K 5.5.2023
  4. Håller vad det lovar
    se
    Riise B 17.4.2023
  5. Fungerade perfekt som vanligt.
    se
    Johansson C 13.4.2023
  6. Funkade perfekt! Testade också på gummimattorna i bilen, det var ju en fullträff! Blev en vinnare i mitt garage 😎
    se
    Juhlin C 13.4.2023
  7. Rengör ok men en APC borde lukta godare för att kunna användas inne i bilen t.ex.
    se
    S J 11.4.2023
  8. Lättarbetad,behaglig lukt,gör ett bra jobb.
    se
    Jussi R 11.4.2023
  9. Mycket bra vara, snabbt snabbt levererat.
    se
    Svensson S 10.4.2023
  10. grymt mycket bättre än jag trodde
    se
    Larsson R 10.4.2023
Ofta ställda frågor om produkten
19.4.2023 R,  Kan man använda denna innan man skall vaxa bilen?
Hej Robin, Ja, det kan du. Jag hade dock rekommenderat att använda en djuprengöring i form av isopropanol eller liknande som allra sista steg för att maximera vidhäftningen av vaxet. Exempel har du här: https://www.autodude.se/sv/produkt/djuprengoring_king_carthur_final_cleaner/HS10853-10334 . Allt gott!

 

Mycket effektivt, bruksfärdigt rengöringsmedel för däck, hjulhus, underrede, motorrum etc. Rengör på djupet och tar bort envis smuts, fett och gammal däckglans!

"HÄR SNACKAR VI MULTIRENGÖRING!"
KAN ANVÄNDAS TILL ALLT

Multirengöring King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner är en effektiv och färdigblandad APC med effektivt rengörande egenskaper. En produkt likt King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner är anpassad för dels Heavy Duty uppdrag såsom en grundlig rengöring samt för en enklare rengöring som underhållsprodukt. Multirengöringen löser all typ av organisk smuts, såsom vägsmuts, fågelspill, fett, insekter, mögel, pollen osv..

EFFEKTIV MEN SKONSAM!

Trots sin starka rengöringskraft är den väldigt skonsam mot dig som användare, då den är fri från varningssymboler. Detta innebär att den är snäll mot både användare och miljö och inte innehåller några farliga ämnen som kan påverka miljön eller användare negativt. King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner är dessutom biologiskt nedbrytbar, och kommer i en trevlig doft av lavendel som gör rengöringen riktigt härlig! 

PASSAR TYP ALLA YTOR!

King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner är speciellt effektivt för en problemfri rengöring av däcksidor, hjulhus, motorrum, underrede och även markiser, utemöbler och andra områden som utsätts för grov organisk smuts. En rengöring med Heavy Duty APC & Tire Cleaner är bland annat optimal att använda för att förbereda däcksidorna innan applicering av däckglans eller försegling då den lämnar en helt ren yta med bästa möjliga möjligheter för vidhäftning för den efterföljande skyddsprodukten. 

Autodude tipsar! Använd med King Carthur Tire Brush!

Multirengöring King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner ger ett balanserat skum som tillsammans med en mekanisk rörelse får en förlängd verkningstid och förbättrad rengöring. Som ett resultat av den längre verkningstiden förbättras medlets rengöringseffektivitet. Levereras redo att användas med ett högkvalitativt spraymunstycke. Triggern som medföljer kan ställas i två lägen med olika sprayblomma, en smal avsedd för en exakt precision och en bred som sprider medlet i en bred och fin dimma. Vrid enkelt på munstycket och välj din spraybild efter behov.

Välj King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner om:

Du letar efter ett effektivt rengöringmedel som passar alla ytor!
Du uppskattar en kraftfull rengöring!
Du vill rengöra ytor på djupet!

King Carthurs produktutvecklare har tagit fram produkter med ett enda mål: oavsett om det är en avancerad keramisk försegling, en fälgborste eller något däremellan så ska King Carthur vara det bästa alternativet på marknaden. Varumärket är känt för sin exceptionella kvalitet och sina högpresterande bilvårdsprodukter, som passar lika bra för såväl professionellt bruk som för den medvetne bilvårdaren. KC-sortimentet innehåller tvätt- och rengöringsmedel, poler- och skyddsmedel samt alla slags tillbehör. Produkternas prestanda tillfredsställer även den mest entusiastiska bilvårdaren. Genom att välja King Carthur vet du att du får den bästa prestandan och kvaliteten som finns tillgänglig i varje kategori.

Egenskaper

  • Produkt: Multirengöring King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner, 500 ml
  • Användningsområde: Rengöring av däcksidor, fälgar och andra svårsmutsade ställen
  • Förpackning: Plastflaska med säkerhetslock, trigger med sprayfunktion medföljer
  • Doft: Lavendel
  • Storlek: 500 ml
  • Lämplig för alla typer av ytor
  • Effektiv formula
  • Löser all typ av organisk smuts
  • Färdigblandad, redo att använda
  • Utspädbar
  • Biologiskt nedbrytbar  / Märkningsfri produkt
  • Högkvalitativ justerbar trigger (Stängd, bred spraybild, smal spraybild)

Spädningsförhållanden: 

Multirengöring King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner är spädbar med vatten. Anpassa spädningen beroende på smutsighetsgrad. Vi rekommenderar att du testar dig fram till en spädinng som funkar för dig, men här är några exempel på spädning:

  • Mycket envis smuts: 1 del medel, 3 delar vatten (25%)
  • Normal smuts: 1 del medel, 9 delar vatten (10%)
  • Mild smuts: 1 del medel, 24 delar vatten (4%)
  • Extra mild smuts: 1 del medel, 49 delar vatten (2%)
  • .. Vid ännu mildare smuts går det blanda ännu snålare

Autodudes snabbmanual

Skaka flaskan väl före användning. Spraya jämnt på ytan som ska rengöras, förstärk effekten med en lämplig borste, pensel eller mikrofiberduk, låt verka en stund och skölj noggrant. Upprepa behandlingen tills skummet är vitt och det inte längre lossnar någon smuts.

Skulle olyckan vara framme så kan du behandla på samma sätt som du hade gjort med en vanlig handtvål eller hårschampo då King Carthur APC Heavy Duty & Tire Cleaner är baserad på en mycket snäll formula. Skölj rikligt med vatten. 

Använd inte i direkt solljus eller på heta ytor. Låt inte medlet torka på ytan.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 1198 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.