Autodude
Nordens största bilvårdsbutik!

Telefon: 08 409 08 901

Butikens öppettider: Mån-Fre 10-17, Lör 10-13

Däckrengöring Gyeon Q²M TireCleaner

Däckrengöring som avlägsnar smuts och gammal däckglans, perfekt innan applicering av ny däckförsegling.

FRI FRAKT FÖR DENNA PRODUKT!
Pris från439 kr
-20%549 kr

Välj:

Produktomdömen
4.5
Baserat på 142 omdömen
  1. Hade det fått att ge mer än 5 så är det mitt val. Kombinera med deras däckborste och du har sjukt svarta däck igen.
    sv
    Bengtsson J 2.1.2024
  2. Verkar lösa bättre än annars vanliga APC
    sv
    Hersvall C 7.12.2023
  3. Rengör på djupet. Perfekt innan ny däckglans eller försegling.
    se
    Olofsson B 9.9.2023
  4. Löddrar knappt något så det är svårt att se om medlet gör effekt.
    se
    Turpeinen K 28.6.2023
  5. Stor skillnad mot alkalisk, blir mörkbrunt
    se
    Ivarsson V 27.6.2023
  6. Funkar utmärkt däcken blir tillbaka till orginal och när man tar på ny däckglans så funkar den produkten ännu bättre pga att däcket är rent/Henrik
    se
    Nilsson H 9.5.2023
  7. Supernöjd!
    se
    B T 10.4.2023
  8. Gör vad som lovas än så länge. Dom oljiga fläckarna jag hade på däcken försvann utan problem. Använder detta tillsammans med King Carthur Tire Brush.
    se
    Amundsen P 11.11.2022
  9. Brutalt bra! Gör verkligen rent däcken på djupet. Det är stor skillnad på att använda ett dedikerad däckrengöringsmedel och t.ex. endast alkalisk avfe...
    se
    Seiger E 12.7.2022
  10. Det tog bort allt! Inte bara smutsen utan även däckglansen som lades på för ett gäng tvättar sedan. Om det är positivt eller negativt får man funder...
    se
    Nord B 29.5.2022
Ofta ställda frågor om produkten
Inga frågor har ställts om produkten ännu

Däckrengöring som avlägsnar smuts och gammal däckglans, perfekt innan applicering av ny däckförsegling.

Kraftfullt rengöringsmedel för däck!
Tar bort smuts och polerrester!
Säkert för fälgar!

Gyeon Q²M TireCleaner är ett kraftfullt rengöringsmedel för bildäck. Den avlägsnar envis smuts och gammal däckglans, vilket ger den nya däckglansen det optimala greppet att fästa på nytt. Lämplig för alla typer av däck, inklusive klassiska däck med vita sidor. Bidrar inte till några skador på fälgen eller förseglingar. TireCleaner är lämplig för regelbunden tvättning. Bör användas innan applicering av däckförsegling.

Gyeon Q²M Tire Cleaner är ett mycket effektivt medel för rengöring av däck och gummi. Säker att använda på alla typer av däck och kan appliceras på både våta eller torra däck och arbetas sedan in med en borste. Q²M Tire Cleaner skadar varken fälg eller förseglingar. För bästa möjliga resultat, när du spolat av medlet från däcket, lägg på ytterligare en omgång medel på däcket och spraya dessutom lite medel i borsten innan du börjar borsta.

"Gyeon är ett sydkoreanskt varumärke som specialiserar sig på högkvalitativa bilvårdsprodukter, vilket inkluderar tvätt-, rengörings- och polermedel samt produkter för fordonsskydd. Tillverkarens uppdrag är att kontinuerligt utveckla nya produkter och lösningar för bilvårdsbranschen och att vara ledande inom området. Detta mål understöds av ett eget laboratorium där erfarna forskare utvecklar och tillverkar nästan alla av Gyeons produkter med över ett decenniums erfarenhet. I sortimentet finns högsta kvalitetsprodukter för både hem- och hobbybruk samt professionell användning, då kompromisser inte är en del av Gyeons varumärkesidentitet."

Egenskaper

  • Produkt: Däckrengöring Gyeon Q²M Tire Cleaner
  • Användningsområde: Rengöring av däckens gummi
  • Storlek: 500 ml, 1000 ml och 4000 ml
  • Förpackning: Plastflaska med spraymunstycke
  • Åtgång: 20 ml / däck
  • Använd outspädd

Autodudes snabbmanual

Spraya rikligt på vått eller torrt däck och borsta noga med en grov borste. Låt medlet verka i några minuter och skölj av noggrant. Fortsätt att skölja av däcket tills ytskummet blir vitt. Låt däcket torka ordentligt innan du applicerar på däckglans.

OBS! Låt inte medlet frysa. Använd inte i direkt solljus eller på heta ytor. Låt inte medlet torka på ytan.

Information om varningsetikett:
H290
Kan vara korrosivt för metaller.
H314
Orsakar allvarliga frätskador på hud och ögon.

Enkel shopping

Hos oss betalar du tryggt och enkelt med Klarna, Swish, banköverföring och de vanligaste konto- och kreditkorten. Vi levererar även till företag med Klarna-faktura. Välj mellan hemleverans, leverans till postombud eller leverans till arbetsplatsen!

Snabb leverans 1-2 dagar

Lagerförda produkter levereras normalt inom 1-2 arbetsdagar. Vi handlägger ordrar löpande och beställningar lagda före kl. 13 skickas normalt samma dag. Vid mycket hög belastning kan leverans ta någon dag extra.

Tryggt & säkert köp

Vi vill att du som kund ska vara 100% nöjd med ditt köp. Därför erbjuder vi långt öppet köp med fri retur! Det ger dig ett tryggt och säkert köp.

EXPERTEN PÅ BILVÅRDSPRODUKTER

Bilvårdsprodukter och tillbehör utvecklas ständigt - Så även vårt sortiment. Vi testar hela tiden nya produkter för att kunna erbjuda våra kunder det bästa sortimentet inom bilvård. Hos AUTODUDE hittar du marknadens bästa produkter till bra pris. Välkommen till AUTODUDE‘s nätbutik!

AUTODUDE ERBJUDER

  • Marknadens bästa bilvårdsprodukter
  • 60 dagars öppet köp med fri retur
  • Säkra betalningsalternativ
  • Snabb leverans 1-2 dagar
  • Billig frakt
  • Fri frakt när ordervärde överstiger 299 kr
  • Obs! "PostNord - Hämta hos ombud eller i paketbox"

AUTODUDE’S BUTIK

Vår fysiska butik ligger i Stockholm i samma lokal som butiken Valostore. Här kan du handla våra produkter direkt på plats.

Läs mer

FÖRETAGET BAKOM AUTODUDE

Handshake Sweden AB
Fryksdalsbacken 38, 12343 Farsta, Sweden

Org. nr: 556974-8238.

BLI AUTODUDE-INSIDER

Var först med att få information om nya produkter, användartips, nya funktioner, kampanjer etc. Nyhetsbrev skickas några gånger per år, oftare under vår- och sommarperioden. Du kan avsäga dig tjänsten när du vill.