N-acetylcystein (NAC) 600mg - 90 kapslar

N-acetylcystein (NAC) 600mg - 60 kapslar

Sku: 8308-60
I lager
Vad letar du efter?

N-acetylcystein (NAC) 600mg - 60 kapslar

Special Price 249,00 kr Regular Price 303,00 kr

Aminosyran N-acetylcystein (NAC) är ett aminosyra tillskott. 

Lamberts N-acetylcystein (NAC) 600mg kosttillskott - 60 kapslar

Lamberts N-acetylcystein (NAC) är ett en-om-dagen kapsel kosttillskott som ger 600mg acetylcystein. Aminosyran N-acetylcystein (NAC) är ett kosttillskott.

NAC är en förändrad form av aminosyran L-cystein och är en av de få aminosyror som innehåller svavel. Som en följd av detta, har N-acetylcystein (NAC) stark svavel lukt, vilket är helt normalt.  Aminosyra acetylcystein räknas även som en antioxidant. Många tar den även därför som ett kosttillskott för att skydda kroppen från angrepp och oxidering av så kallade fria radikaler.

Innehåll per kapsel:
N-acetylcystein (NAC) 600 mg

Ingredienslista per kapsel:
N-acetylcystein, kapselskal (hydroxipropylmetylcellulosa), kiseldioxid, magnesiumstearat, vitt rispulver.

Dosanvisning:

Tag 1 kapsel dagligen i samband med måltid eller enligt anvisningar från en utbildad näringsterapeut. Överskrid inte den rekommenderade dagsdosen. Kosttillskott bör inte ersätta en balanserad kost och hälsosam livsstil.

Lamberts N-acetylcystein är lämplig för vegetarianer och veganer då den inte innehåller några animaliska ingredienser.

Lamberts N-acetylcystein är tillverkad i Storbritannien enligt god livsmedelsstandard och kvalitetssäkrad enligt ISO 9001:2008 Marknadsförs i Skandinavien av: Kenkou Selfcare AB, Västerås.

NOTERA: Detta N acetylcystein kost bör inte tas av gravida eller ammande. Ett dagligt intag av N acetylcystein (NAC) kosttillskott kan behövas av människor med ensidiga kostvanor, men tillskott kan aldrig ersätta en varierad och balanserad kost.

VARNING: Överskrid aldrig den rekommenderade dagliga doseringen av N acetylcystein (NAC). Större dosering av N acetylcystein (NAC) än vad tillverkaren rekommenderar kan ge biverkningar. Kom ihåg att förvara dina vitaminer och andra kosttillskott utom syn och räckhåll för småbarn. Detta Lamberts N acetylcystein (NAC) kosttillskott är inget läkemedel och lagstiftningen inom EU förbjuder alla tillverkare att tillskriva enskilda hälsokost produkter och kosttillskott egenskaper som uppges kunna förebygga, behandla eller bota mänskliga sjukdomar. Rådfråga alltid din läkare innan du börjar med kosttillskott om du får medicinering eller behandling för någon sjukdom. Gör aldrig uppehåll med din medicinering utan att prata med din läkare. Om du är gravid, ammar eller planerar att bli gravid, prata gärna med din läkare eller barnmorska innan du börjar ta N acetylcystein (NAC) kosttillskott. Det finns även starkare former av acetylcystein som används vid behandling av bland annat kronisk bronkit och cystisk fibros men dessa kan bara fås på recept då doserna är så pass höga att de inte längre kan klassas som kosttillskott.

Skriv din egen recension
Du recenserar:N-acetylcystein (NAC) 600mg - 60 kapslar
Your Rating
Scroll To Top