Fri frakt från 499 kr
1-2 vardagars leveranstid
Trustpilot 4,5 / 5
Snabb leverans 

Body Science Vegan Gainer

Optimera återhämtningen och få muskler snabbare med Body Science Vegan Gainer. Marknadens förmodligen godaste veganska gainer!
199:-
Välj Smak:
+
I webblager: 1-2 vardagars leveranstid Påminn mig
Finns ej i butik
  • Beskrivning
  • Innehåll

Beskrivning

Body Science Vegan Gainer

Äntligen finns det en välsmakande gainer anpassad för veganer och vegetarianer. Laddad med fullvärdigt protein och en bra kombination av både snabba och långsamma kolhydratskällor.

  • 31 % muskelbyggande protein.
  • 2 vegetabiliska proteinkällor – soja & ärta.
  • 55 % kolhydrater bestående av maltodextrin, isomaltulos (Palatinose®) och svenskt havre.
  • Innehåller både snabba och långsamma kolhydrater.
  • Högt fiberinnehåll.
  • Tillverkad i Sverige.

Med Body Science Vegan Gainer kan även du som har en plantbaserad kost få en effektiv viktuppgång och bygga muskler snabbt. Den unika proteinblandningen består utav sojaproteinisolat och ärtproteinisolat som tillsammans ger de en bred aminosyraprofil som snabbt tas upp av kroppen och boostar muskeltillväxten – vilket är viktigt för att bli större och starkare. Kolhydratsblandningen består av både långsamma och snabba kolhydrater såsom Palatinose®, maltodextrin och havremjöl, vilket säkerställer att muskelglykogenet snabbt fylls på samtidigt som du har gott om energi efter träningspasset. Med rätt återhämtning efter träningen är det lättare att få snabbare och bättre resultat!

Få kosttillskott för veganer

Ett av de största problemen en vegansk bodybuilder har stått inför är bristen på veganska kosttillskott. Majoriteten av kosttillskott består av animaliska produkter, där mjölk och ägg dominerar proteinvärlden. Av de få veganska kosttillskott som funnits tillgängliga, såsom gainer och proteinpulver, har de alla länge lidit av en förskräcklig smak och usel konsistens. Många har upplevt det som de har druckit någon lätt smaksatt dryck som till största del smakar sand. Men sedan Body Science lanserade sin veganska serie är det numera slut på det – aldrig tidigare har ett veganskt proteinpulver eller en vegansk gainer smakat så här gott! 

Precis som Body Science Soy Isolate har Vegan Gainer en fantastisk smak och krämig konsistens – helt utan bismak av det vegetabiliska proteinet! Vi är så säkra på att du kommer älska smaken att vi erbjuder 100 % smakgaranti på våra veganska produkter!

Den veganska utmaningen

Oavsett om du undviker animaliska livsmedel av etiska, religiösa eller andra skäl är det otroligt viktigt att få i sig alla vitaminer och mineraler för att kroppen ska fungera och må bra. Vill man bygga muskler som vegan behöver man även få i sig mycket protein. Inte vilket vegetabiliskt protein som helst, utan proteiner som innehåller alla essentiella aminosyror i tillräckliga mängder – vilket minst sagt kan vara en utmaning med en vegetarisk kost. Just hur mycket protein man behöver per dag är individuellt, men det fungerar inte bara att räkna antal gram protein per dag heller. Flera vegetabiliska proteinkällor innehåller alla aminosyror, men nivåerna av de viktigaste aminosyrorna är alldeles för låg, vilket resulterar i att den mängd protein du får i dig inte är tillräcklig för att bygga optimalt med muskler. Denna problematik finns inte bland de som har en kost där animaliska proteinkällorna ingår då samtliga animaliska produkter är fullvärdiga. När man tittar på en vegetarisk gainer eller ett veganskt proteinpulver är det därför viktigt att titta på proteinkällorna och se till att det innehåller fullvärdigt vegetabilsikt protein eller en kombination av olika vegetabiliska proteinkällor som tillsammans ger ett komplett protein. 

Body Science Vegan Gainer riktar sig inte bara till dig som är vegan eller vegetarian, det är en vegansk gainer som passar alla som vill bygga muskler! Blanda bara gainern med lite vatten i en shaker och du får en otroligt krämig och god gainer utan dess like. Body Science Vegan Gainer är helt enkelt en gainer för alla som vill bygga muskler – vegetarian eller inte! En annan fördel med en vegansk weight gainer är att den är fri från både laktos och kolesterol – vilket är perfekt för dig som exempelvis är laktosintolerant eller har känslig mage.

När ska man ta en gainer?

En vanlig missuppfattning är att man enbart ska dricka gainers direkt efter fysisk aktivitet – även om det är det vanligaste tillfället att dricka gainers. Men en gainer, oavsett om den är vegansk eller animalisk, kan likväl användas för snabb återhämtning efter träning som uppladdning inför eller under tunga träningspass. En gainer kan även drickas som mellanmål de dagarna man inte hinner laga mat eller även dricka det som en god måltidsdryck för att öka på kaloriintaget och på så vis få en snabbare viktuppgång. Det viktigaste för dig som vill lägga på dig massa och gå upp i vikt är att du får i dig mer kalorier än vad du gör av med. Sen exakt när du intar dessa kalorier spelar ingen större roll just för själva viktuppgången, utan det är det totala kaloriintaget som är den avgörande faktorn. En gainer har som sagt väldigt stort användningsområde och hur du väljer att använda en gainer är upp till dig och vilket mål du vill uppnå. Givetvis kan man inta fler portioner om man tränar väldigt intensivt - förslagsvis både innan och efter träningen. Har man svårt att gå upp i vikt - en så kallad hard gainer - kan man byta ut vattnet mot exempelvis mandelmjölk, havremjölk eller sojamjölk och på så vis öka kalorimängden ytterligare.

Artnr: 2400970005-001
Tillverkare: Body Science
EAN: 7650044511883

Innehåll

Body Science Vegan Gainer Apple Pie

Veganskt kolhydrats- och proteinpulver med smak av äppelpaj. Innehåller sötningsmedel
Nettovikt: 1500 gram (16 portioner).
Portionsstorlek: 90 gram (~2 dl). Skopa ingår ej.

Användning: Blanda 90 gram med 4 dl vatten och drick exempelvis direkt efter träning. Mängden vätska kan ökas eller minskas efter behov. Prova dig gärna fram för att se vilken konsistens du gillar bäst.

Ingredienser: Havremjöl, sojaproteinisolat, maltodextrin, ärtproteinisolat, isomaltulos, aromer, kanel, salt, stabiliseringsmedel (cellulosagummi), sötningsmedel (aspartam, acesulfam-K). Innehåller en fenylalaninkälla.

Bäst före utgången av: Se stämpel på framsida.

Förvaringsanvisning: Förvaras i originalförpackning i rumstemperatur.

Näringsinnehåll per 100 g och per portion 90 g.
Energi 1592 kJ/379 kcal 1445 kJ/344 kcal
Fett
-varav mättat fett
3,4 g
0,7 g
3,1 g
0,6 g
Kolhydrater
-varav sockerarter
55 g
5,4 g
50 g
4,9 g
Protein1 31 g 28 g
Salt 1,70 g 1,53 g
 
1 Protein torrsubstans: 34 %.



Läs mer
Efter att ha köpt och testar produkten i en vecka så kommer nu mitt omdöme.

+ God smak och tydlig choklad, mild för magen, blandar sig lätt/inga klumpar och man behöver inte ens en shaker. Ingen äcklig eftersmak. Smakar som söt chokladmjölk.

- då den inte är chokladmjölk full med socker så känns det pyttelite eftersmak av något som inte finns i vanlig chokladmjölk men inget man stör sig på. Kunde varit mer chokladsmak

Övrigt: Jag är nöjd med produkten, kommer köpa den igen och även testa den andra smaken. Extra plus för trevlig personal i butik som hjälpte mig. Är vegan så passar min livsstil och glad att ha hittat något som smakar gott då veganska proteiner/gainers ofta är äckliga tyvärr. Rekommenderar starkt.
Smak: Double Rich Chocolate 4/5
Till nytta?
4
0
Lämnar Mutant Mass för Vegan gainer?

+mild mot magen
+blandar fint (choklad)
+ingen pruttdoft i shakern

-ska snart beställa 6kg till, så gärna att det finns fler smaker, Apple pie är trevlig en/två shake sen är man mättad och gömmer bort den.
Smak: Double Rich Chocolate 5/5
Till nytta?
6
1
Snäll mot magen, likt alla andra veganska gainers jag testat. Man slipper bli uppblåst och känna sig tung i magen. Double Rich Chocolate var sådär i smak, men Apple Pie var kanon. Obehagligt lik riktig äppelpaj i smaken. Dock behöver man mycket pulver för låg kalorimängd. Behöver även blanda med ganska mycket vatten och den är rätt svårblandad.
Smak: Apple Pie 4/5
Smak: Double Rich Chocolate 3/5
Till nytta?
6
0
Jättegod och snäll mot magen när man dricker precis innan gym. Blandar perfekt med vatten.
Till nytta?
13
0
Se fler recensioner
Riktlinjer för publicerade omdömen
Fri faktura
30 dagar
Fri frakt
från 499 kr
Trustpilot
4,5 / 5
Snabb leverans
1-2 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar

Instagram

Se fler
Vegan Gainer
Body Science
Vegan Gainer
Vegan Gainer
199.00
Fri frakt
från 499 kr
Snabb leverans
1-2 arbetsdagars leveranstid
Returrätt
30 dagar
Utmärkt
Baserat på 15174 omdömen
Verifierat
Bra!

Bra service, och snabb leverans.

Verifierat
Bra information angående produkterna…

Bra information angående produkterna och snabb service

Verifierat
Lätt att beställa

Lätt att beställa, smidig leverans

Verifierat
Hyfsat snabb leverans och alla saker…

Hyfsat snabb leverans och alla saker passade.

Verifierat
Snabbt och smidigt

Snabbt och smidigt

Verifierat
Köpte olika produkter

Köpte olika produkter, kläder, proteiner och tillskotten. Snabb leverans. Jag är super nöjd med allt och ska hela tiden köpa sport produkter från MM Sports.

Verifierat
Alltid bra leveranstid

Alltid bra leveranstid Alltid bra kvalitet

Verifierat
Enkelt och snabb leverans!

Enkelt, smidigt och snabb leverans! Tack!

Verifierat
Snabbt och enkelt

Snabbt och enkelt. Rekommenderar. 👌🏻

Verifierat
Bra produkt

Bra produkt, smidig leverans. Önskade kanske att det var lite billigare

Verifierat
Snabba leveranser!

Är så tacksam att MMSports är så snabba med att leverera. Efter nästan 8 års användning av deras BCAA så har jag svårt att träna utan, haha!

Verifierat
Bra produktutbud

Bra produktutbud, ibland till konkurrenskraftiga priser. Lätt att handla online men också mycket trevlig personal i butik på Sveavägen i Sthlm.

Visar våra 4- och 5-stjärniga omdömen
Ny kund?