Billiga linser direkt hem till dig.
Alcon Dailies Total 1
Köp Biofinity 6-pk till bästa pris

Kontaktlinser som säljs mest

Här listar vi våra mest sålda linser just nu. Med ett av de bredaste utbuden av kontaktlinser i branschen, kan du vara säker på att hitta just din lins hos oss på LENSIA. De omåttligt populära DAILIES Total 1 eller trotjänaren Biofinity som aldrig tycks tappa i populäritet, är linser du hittar hos oss. Med snabba leveranser och billiga frakter, är det enklare och billigare än någonsin att handla sina linser online.

Linser online - billigt och bra!

Köp linser online på nätet av oss. Allt fler upptäcker fördelarna med att köpa billiga linser och linsvätskor av oss på LENSIA. De linser du köper online av oss är kvalitetskontrollerade originallinser. Du hittar kända märken från de ledande internationella tillverkarna. Du hittar ett brett urval och olika slags linser såsom färgade linser med och utan styrka, endagslinser, månadslinser, toriska linser, progressiva linser och veckolinser med flera. Du kan köpa samma private-label linser på nätet här på LENSIA som hos din optiker och vi hjälper dig korrigera synfelet med samma kontaktlinser. Skillnaden är priset! Kontaktlinserna från LENSIA är billiga samtidigt som de håller samma höga kvalitet som andra tar bra mycket mer betalt för.
Våra tillverkare av linser
100% Nöjd kund-garanti
Vårt mål är att du skall känna dig trygg och nöjd med de produkter och tjänster vi erbjuder. Om du inte är nöjd med din vara av någon anledning, har du rätt att byta eller få pengarna tillbaka.
Lensia AB | 423 61 TORSLANDA
Org.nr: 559205-8159 | Innehar F-skattebevis

Copyright © 2021 LENSIA AB
Vi använder cookies för att kunna erbjuda en så bra upplevelse som möjligt. Genom att fortsätta använda vår webbplats godkänner du att vi använder cookies. Läs mer