Snabb & diskret leverans
Hämta i butik
Fri frakt över 995 kr

Knipkulor

Högkvalitativa knipkulor hjälper dig bland annat med olika knipövningar att förebygga inkontinens samt bibehålla bra bäckenbottens funktion men inte bara det.

Med hjälp av knipkulor och andra knipövningar får du bättre kroppskännedom och kan knipa dig från ett bra sexliv till ett ännu bättre sexliv med kraftigare orgasmer. Det är inte så konstigt att din lust höjs när du regelbundet gör knipövningar. Det är nämligen så att när du kör olika knipövningar så aktiveras samma muskelatur som när du får en orgasm. Blodflödet i underlivet ökar och en skön värme sprids.

Detta gör också att klitoris kan bli blodfylld under knipträningen och känsligheten ökar i takt med att blodet pulserar runt. Vilket ger dig bättre känsla.

  1. Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet och smartphone mot vit bakgrund.
    Magic Motion Flamingo Vibrating Bullet
    Rating:
    80%
    999 kr
  2. Satisfyer Strengthening Balls
    Satisfyer Strengthening Balls
    Rating:
    80%
    149 kr
  3. Pretty Love Kegel Tighten Up III
    -26%
    Pretty Love Kegel Tighten Up III
    Rating:
    100%
    Special Price 139 kr Regular Price 189 kr
  4. FemmeFit Pelvic Muscle Training
    FemmeFit Pelvic Muscle Training
    Rating:
    100%
    599 kr
  5. Köp Elvie Appstyrd Knipkula Hos Lustly.se
    Elvie Appstyrd Knipkula
    Rating:
    93%
    2 499 kr
  6. Satisfyer V Balls
    Satisfyer V Balls
    Rating:
    92%
    199 kr
per sida
Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.Hand som håller i aprikosfärgade knipkulor över en kvinnoformad mugg. Grå bakgrund.

KNIPÖVNINGAR = BÄTTRE ORGASMER

Vi går igenom allt du behöver veta om knipövningar och avslöjar hur de kan stärka din bäckenbotten, öka sexuell lust och förbättra orgasmer.

LÄS MER

Lila yoniägg mot vit bakgrund.Lila yoniägg mot vit bakgrund.

YONIÄGG - KNIPKULORNA SOM GER DIG ENERGI OCH ANDRA HÄLSOFÖRDELAR

Yoniägg - knipkulorna som boostar din energi och får dig att må bättre (och ger dig skönare orgasmer). 

LÄS MER

Kvinna i vit topp och jeans som håller i knipkulor bakom huvudet. Beige bakgrund.Kvinna i vit topp och jeans som håller i knipkulor bakom huvudet. Beige bakgrund.

KNIPKULOR FÖR NYBÖRJARE

Här får du veta allt om varför det är bra att använda knipkulor, att knipträna och varför dina orgasmer känns skönare när du gjort bäckenbottenövningar. 

LÄS MER

Knipkulor, olika typer och färger.

När det kommer till knipkulor finns det överraskande många olika sorter att välja mellan, enkel kula eller fler. Därmed kan det vara ganska svårt att veta vilka som passar dig och din kropp bäst. Är du till exempel nybörjare och kanske aldrig tränat din bäckenbotten eller kanske inte har tränat den med knipkulor innan kan det bästa valet vara att börja med enkla knipkulor, nybörjarknipkulor som väger mindre. 40 gram sägs vara det optimala för nybörjare.

När man blivit en mer van användare och vill ta det ett steg högre kan man kolla på en svårare version med två stycken kulor med mer vikt, kulornas diameter kan också spela roll vilket gör att vaginans muskler får jobba ännu mer. 

Vissa knipkulor kommer med utbytbara vikter och kan vara det bästa valet och för många kvinnor som inte riktigt vet vad dom ska börja med att köpa.

Ett exempel på knipkulor med utbytbara vikter som vi rekommenderar är Satisfyer V Balls Set knipkulor. Dels då materialet är fritt från ftalater och är av silikon men också då de inte har skarvar vilket gör att det inte fastnar några bakterier i dem. Själva snöret är också av silikon (en del är av bomull) vilket gör att de är lätta att tvätta rent vilket också minimerar risken för bakterier. 

Perifit Pelvic Floor Trainer är en annan storsäljare värd att ta en titt på som också har fått flera utmärkelser!

Perifit Pelvic Floor Trainer är en avancerad knipkula som funkar som en personlig tränare för bäckenbottenmusklerna - genom att appen mäter din muskelstyrka, anpassar programmet efter det och guidar dig genom din träning. Smart va?!

 

Så använder du knipkulor på bästa sätt. 

Att använda glidmedel är ett bra sätt för att underlätta införandet av knipkulan. De flesta kvinnor tycker att bästa sätt och enklast är att ligga ner när de använder knipkulor, det är också enklare att hitta bäckenbottenmuskulaturen när du ligger ner. Lägg dig på rygg med lätt böjda ben och för in kulorna i slidan. Eller hitta den ställning som passar bäst för dig på egen hand i lugn och ro då det kan vara svårt de första gångerna.

Tänk på att andas lugnt vilket underlättar att använda rätt muskler och bara spänna bäckenbottenmuskulaturen, ingenting övrigt i kroppen. Efter ett par gånger kan du testa om du kan hålla kvar kulorna stående och i så fall även prova att gå runt lite med knipkulorna inne.

I början kan det vara lämpligt att träna i korta sekvenser, cirka 2-4 sekunder genom att lyfta upp och dra in bäckenbottenmuskulaturen och ändtarmens slutmuskel. 

När du är van kan du istället knipa allt du kan och hålla kvar i 5 sekunder. Slappna av lika länge och upprepa 10 gånger. Men det är viktigt att känna vad som passar för just dig.

Olika material och saker att tänka på.

Det absolut behagligaste, hygieniska och kroppsvänliga materialet är mjuk silikon eftersom det är lätt att göra rent. I vissa fall kan det vara ett snöre i tyg som håller samman kulorna. En viktig detalj att tänka på då är att tyger har en tendens att suga åt sig bakterier. Vill man inte ha silikon finns knipkulor även i hårdplast, metall eller glas och kommer oftast med ett års garanti.

Genom att träna vaginans muskler bidrar du till:

  • starkare orgasmer
  • lättare orgasm
  • ökad blodgenomströmning
  • ökad känsel
  • ökad lust
  • mer elastisk och slimmad vagina
  • mer kraft att knipa och skänka njutning under samlag