Vinluftare

Luftar vinet på sekunden
Spara Sparad
Du måste vara inloggad för att kunna spara favoriter.
449 kr
  • Produktinfo
  • Specifikationer
  • Om innovatören
  • Frågor och svar
    • Syresätter vinet
    • Förhöjer smakupplevelsen
    • Kan avnjutas omedelbart



    Vin måste, precis som vi människor, andas. Dock inte för att leva utan för att kunna smaka bättre. Är du bekant med Bernoulllis princip som säger att när en vätskas hastighet ökar minskar dess tryck? Detta innebär att när vin hälls genom en vinluftarenoch vinets hastighet ökar så bildas ett undertryck. Resultatet blir att luft dras in genom två kanaler på sidorna och blandas med vinet. Vinluftaren är konstruerad för att ge en perfekt luftning på ett par sekunder!

    Egentligen bör vinflaskor öppnas ett bra tag innan det är dags att drickas för att luftas ordentligt, men med vinluftaren från Vinturi slipper du väntetiden. Låt bara vinet rinna igenom vinluftaren så tillförs exakt rätt mängd syre, och tack vare detta kommer vinets verkliga smak och arom fram.
  • Artnr: 10998
    Lagersaldo: 0

Vi letar hittar
och testar

Kundomdömen

2 Kundomdömen
Kundomdömen

Tack för din recension. Den kommer att visas snart.

Här kan du lämna ett omdöme! Betygsätt på en skala från 0-5 och skriv gärna en kommentar till det betyg du gett. Endast ditt namn kommer att visas som avsändare.


Anders Bjernhed
2013-05-12
Ett rödvin kan hällas upp direkt efter att det korkats upp och luftas 100%-igt genom denna på några sekunder. Vinturi är dessutom mycket lätt att göra ren under rinnande vatten.
Ellert
2013-04-18
Har nu haft vinturi vinluftare i ett par år och den gör verkligen underverk med smaken på vinet. Om man testar ett luftat och ett oluftat glas är det som att dricka vin ur 2 olika flaskor! Priset är i högsta laget för en plastgrunka. Om man ska lufta ur en Bag-in-box kan det vara svårt och man behöver ha tre händer egentligen. Bäst är den till vanliga vinflaskor.

Kanske gillar du också

Christina Nordin Cumtell Christina Nordin Cumtell
Kylväska för boxvin Kylväska för boxvin
Håller boxvinet kallt
298 kr
KöpInfo

Andra köpte även

Repfri skrubbduk Repfri skrubbduk
Tar bort de svåraste fläckarna
35 kr
Köp
Info
Resqme, bältesskärare & fönsterkross Resqme, bältesskärare & fönsterkross
Ta dig snabbt ut ur bilen vid en olycka
149 kr
KöpInfo

Du har nyligen tittat på

Logga in
Välj land