gigantisk-chokladpaskhare-2

Gigantisk Sjokoladepåskehare

109,91 kr

Dette er kjempeharen Klett, Nordens største sjokoladehare! Med sin imponerende lengde på 33 cm og massive vekt på 500 gram, anses den å være en ordentlig tungvekter i sjokoladedyreriket. Klett er ikke bare stor og tung, den er fantastisk god også. Med sin blanding av melkesjokolade, mørk sjokolade og hvit sjokolade er Klett helt klart kongen av påskegodteri!

Gigantisk Sjokoladepåskehare er en kjempestor hare av melkesjokolade, dekorert med hvit og mørk sjokolade. Haren måler 33 cm og veier 500 gram.

Ingredienser: Minst 30 % kakao i melkesjokoladen; minst 18 % helmelkspulver. Minst 50 % kakao i den mørke sjokoladen. Sukker, helmelkspulver, kakaosmør, kakaomasse, laktose, emulgeringsmiddel: soyalecitin, naturlig vaniljearomastoffer. Kan inneholde spor av nøtter og gluten. Det kan forekomme endringer i produktenes innhold. Kontroller derfor alltid produktinformasjonen på originalemballasjen. Kontakt vår kundeservice ved spørsmål. Best før: Produktet har minst fire ukers holdbarhet ved kjøp dersom ikke annet er oppgitt.
Art.nr 63975-1

Innhold

Henvendelser

6

Spørsmål & Svar

0

Tagger