stiga-laying-white
items in cart, view bag
✓ FRI FRAKT*
✓ 14-Day Test Play
ylc-1-correct-with-red-color-1-1

A NEW

SENSATION

HYBRID CARBON

NYA PRODUKTER

Upptäck alla nyheter från STIGA Sports och smash your limits. Shoppa nu ➞

CYBERSHAPE

Ska varje bordtennisracket ha den traditionella runda formen? Sedan 1880-talet har bordtennisracketar övervägande haft samma form. På STIGA tycker vi att det är hög tid att bryta normen och hitta nya lösningar för att förbättra ett rackets spelegenskaper.

Det är därför vi i flera år har varit upptagna med att utveckla, testa och förfina en ny typ av blad, som vi tror tar spelupplevelsen till en helt ny nivå. Och nu är vi väldigt stolta över att presentera resultaten: Cybershape – ett sexkantigt blad med unika egenskaper, som inte liknar något du har sett eller upplevt tidigare.

cyber-golden-boy

BORDTENNIS & PINGIS

Upptäck alla produkter från STIGA och shape your future. Shoppa nu ➞

smash-axe3

AXE 3 - BEYOND PRO

AXE 3 - Padelracket är utvecklad med avancerad teknik för oslagbar kraft och prestanda på banan. Gör som toppspelarna och upplev känslan av våra racketar i världsklass!

PADEL

Upptäck alla produkter från STIGA Padel och smash your limits. Shoppa nu ➞

STIGA SPORTS
BUILDING WORLD CHAMPIONS SINCE 1944

STIGA Sports finns till för att göra livet mer aktivt och roligt. Det klassiska svenska bordtennisföretaget med både hobby- och proffsprodukter. 1944 startade STIGA sin produktion av bordtennisprodukter och är idag etablerat som ett av världens största märken av bordtennis.

screenshot-2023-05-16-at-21-31-1-1

SPORT & FRITID

Utforska våra Snowracers, Sparkcyklar & Kickbikes och get moving med STIGA Sports. Shoppa nu ➞

player2
MÖT VÅRA SPELARE HÄR

Vi är stolta över att samarbeta med några av världens bästa spelare, lag och coacher i vår jakt på perfektion

HOCKEY

Träna som Stanley Cup-mästaren och NHL-legendaren Peter "Foppa" Forsberg. Shoppa nu ➞

KATEGORIER

STIGA SPORTS

Sport- och fritidsprodukter för alla!

All rörelse räknas, inte bara den organiserade idrotten. Att satsa på en sportig, aktiv fritid är verkligen något som vi alla vinner på. Stora som små, träningsfantaster som soffpotatisar. Här på STIGA Sports hittar du det mesta inom sport- och fritidsprodukter — från hockeyspel, fotbollar och sparkcyklar för barn och familj till pingisbord och svensktillverkade bordtennisstommar av yttersta världsklass.

I vårt bordtennisutbud kan du som pingisspelare välja och vraka bland pingisrack, pingisstommar, pingisgummin, bord och tillbehör på absolut toppnivå. Pingisprodukter som verkligen gör dig redo att möta din motståndare vid bordet. Sedan 1944 har vi försett både pingiseliten och glada entusiaster med allt du som pingisspelare kan tänkas behöva.

Stommen Allround Classic och pingisbordet Expert VM är klassiska produkter som gjorde sig ett namn redan när de kom. Vi kan tryggt säga att vi uppfyller vårt löfte: Building world champions since 1944.

Utöver det stora pingissortimentet hittar du här även våra lek- och fritidsprodukter för hela familjen med tidlösa klassiker som kälken STIGA Snowracer och hockeyspelet STIGA Play Off — två ikoner som är lika omtyckta idag som när de släpptes för dryga 40 respektive 60 år sedan. Det kallar vi hållbarhet på riktigt.

Välkommen till oss på STIGA Sports — vi hjälper dig att skapa en aktiv fritid, oavsett om det är vid pingisbordet eller i pulkabacken!

Join STIGA Sports Club

Bli först med att ta del av nyheter, kampanjer och events. Upptäck allt i STIGA Sports universum!

Följ oss

Besöksadress:
Tång Lindströms väg 7 - 9
633 46 Eskilstuna Sweden
Org.nr: 556448-8178

stiga-laying-white
Sweden / SEK

© 2023 STIGA Sports AB

klarna-long-black