• Päsk

  • Julpyjamas

  • Ett par poserar tillsammans iklädda en jultröja med texten

    Jultröjor

  • En kvinna klädd i en grön jultröja med texten

    Outlet

  • En kvinna klädd i en röd jultröja med en tårta och ljus på.

    Dam

  • Herr

  • Barn

  • Collab

  • Strumpor

  • Accessories

  • Dreamhoodie

  • En poserande man klädd i en röd kostym med julmönster.

    Julkläder

  • En poserande kvinna bär en gråmönstrad julklänning.

    Julklänning

25-40% PÅ ALLA PÅSKVAROR

Påsk

Jultröja & Julpyjamas

Gör ett riktigt julfynd

Köp dagens produkt

Timmar

Minuter

Sekunder

Shoppa nu

372 kr499 kr-25%

Jultröja eller julpyjamas

Hos oss hittar du ett stort urval av jultröjor till bra priser. Alla våra designs är noga framtagna för att säkra en stämningsfull juletid. Med en jultröja från jul-tröja.se får du ett snyggt och behagligt plagg i hög kvalitet som du kan ha glädje av många jular framöver. Här nedan kan du läsa mer om våra tröjor och få hjälp till att hitta den rätta jultröjan för ditt behov.

Här hittar du ett brett urval av jultröjor, bland annat:

• Fula jultröjor
• Roliga jultröjor
• Matchande jultröjor
• Amerikanska jultröjor
• Ekologiska jultröjor
• Jultröjor för par
• Billiga jultröjor
• Jultröjor med renar
• Jul kläder
• Julpyjamas
• Accessories

Ta en tit på vårt sortiment och köp din jultröja här.

En varm jultröja hör julen till

För många är julen en av årets absoluta höjdpunkter. Vi samlas med familj och vänner för att pynta granen, baka godis, äta god mat och ge varandra julklappar.

Det finns många olika traditioner - men samtidigt som vi håller fast i gamla kommer det nya. En av de många nya traditioner som gjort sitt intåg i Sverige de senaste åren är att klä upp sig i jultröjor.

Vad är en jultröja?

En jultröja har ofta julens färger röd, grön, vit och blå, och med mysiga klassiska motiv såsom snögubbar, renar, tomtar, granar, pepparkakshus - möjligheterna är oändliga! Vi på jul-troja.se erbjuder exempelvis ”Den ultimata jultröjan” med den kära jultomten och hans favoritren Rudolf. 

Eller ”Julgranens jultröja” med julgranskulor och annat klassiskt julgranspynt. Hos jul-troja.se har vi även roliga och annorlunda jultröjor, som exempelvis en jultröja med belysning eller led eller en jultröja i 3D.

Fenomenet har sina rötter i England och USA där de bland annat är kända som Christmas Sweaters, eller Ugly Christmas Sweaters. Vi tycker såklart inte att våra jultröjor är fula, men har full förståelse för att det ligger i betraktarens ögon!

Jultröjor för alla smaker

Vår mission är att erbjuda färgrika jultröjor i hög kvalitet, med bra passform och snygga designs. Därför designar vi våra jultröjor själva.

I processen tar vi utgångspunkt i vilka jultröjor vi själva önskar att ha på oss. Därför har vi såväl jultröjor med ljus och till spel samt jultröjor till herr, dam och barn. Jultröjorna är i unisex och många finns även i barnstorlekar, vilket gör att man lätt kan matcha varandra i familjen eller kompisgänget.

Vi har många olika designs och troligen även en som faller i din smak. Därför kan du tryggt handla jultröjor till hela familjen hos oss.

Jultröjor till barn

Julen är som bäst när man är barn. Det är Kalle Anka och hans vänner på TV, julbak, julklappar, pyssel, mys och lekar tillsammans med familjen. En jultröja gör julmyset veckorna före jul ännu mysigare, och på självaste julafton bidrar den till en extra god jul. Våra jultröjor till barn kommer i många olika designs och i storlekar från 1 år.

Jultröjor till damer

Som chefen i huset är det ofta kvinnorna som köper jultröjor till hela familjen. Därför strävar vi efter att ha jultröjor till alla behov och önskemål. Adventstiden blir lite mer stämningsfull med Den söta jultröjan och pepparkaksbaket lite godare med Rudolfs jultröja.

Om du letar efter något som representerar jul mer, kanske du vill titta på tröjor med en jultomte, en ren, en pingvin eller något annat som representerar semesterperioden. Det finns till och med 3D-tröjor och tröjor som tänds, för dem som vill sticka ut mer!

Jultröjor till herrar

Det är ofta herren i huset som är mest skeptisk till jultröjor. Därför har vi tagit utgångspunkt i vad vi själva vill ha på oss. Vad sägs exempelvis om Den stiliga jultröjan eller Beerpong jultröjan? Vi har dessutom säkerställt att designen på våra jultröjor även kan fås till kvinnor och barn. På så sätt behöver du inte vara den enda i familjen som har en jultröja på.

Medan många fula jultröjor är unisex, finns det många andra alternativ du kan välja mellan, om du är en man som föredrar att hålla sig borta från jultomten, nissar, renar och pingvintröjor. Vi har även alla de klassiska jul mönster som alla känner och älskar.

Investera i din jultröja redan idag

Julen kommer närmare och närmare, och det betyder att det är den tiden på året med julgranar, roliga shopping, ljusa dekorationer, familjesammankomster och glöm inte din Ugly Christmas Sweater. 

Om du skulle resa tillbaka i tiden för tjugo år sedan skulle fula jultröjor inte vara mer än hur du hänvisar till tröjorna som dina mostrar och farbröder dök upp i på juldagen. Och den besvikna känslan du hade när du istället för en leksak eller videospel, du fick en tröja som du aldrig skulle ta på dig. 

Sedan de första fula jultröjorna i början av 2000-talet har den fula tröjan med tiden blivit en årlig tradition som blir mer och mer populär varje år. Detta är till dels tack vare de klassiska julfilm som vi tittar på år efter år. Tänk på Ensam hemma, Bridget Jones dagbok, Love Actually, då förstår man hur tröjorna har kunnat bli så populära.

Fira en dedikerat högtid för jultröjorna och julpyjamas

Medan den fula jultröja-trenden förmodligen började som ett skämt, anses det nu vara en av säsongens roligaste traditioner eftersom det tillåter människor att släppa loss och ha kul i säsongens anda. I själva verket har denna trend blivit så populär att det nu till och med finns en National Ugly Christmas Sweater Day, tredje fredagen i december. 

Även om det finns människor som inte firar julen, går de flesta till minst en julfest varje år, och chansen är att det förmodligen blir en “ful jultröja- fest”. Det beror på att den fula jultröjan har blivit en årlig tradition där vem som helst kan vara så rolig som de vill.

Våra fula jultröjor

När det gäller fula jultröjor är möjligheterna oändliga. Det finns fula jultröjor för män, för kvinnor och för par. Det finns fula tröjor med jultecken, som jultomten och renar, och det finns till och med fula tröjor med sport- och filmtema. 

För dem som är i ett förhållande under julen kan du välja att gå med ett par-tema. Ni kan ha matchande tröjor, ni kan ha tröjor som kompletterar varandra och ni kan också gå som en tröja, med plats till två. Vår fula jultröskollektion har något för alla! Känns det som att julen har tappat lite inspiration? Eftersom fula jultröjor handlar om att vara unika, är möjligheterna verkligen oändliga.

Ugly Christmas Sweaters för alla år framöver

Jullovet är många människors favorittid på året: en tid att återförena sig med familj och vänner, att spela spel och att luta sig tillbaka och reflektera över året som har gått.

Kanske en av få jultraditioner som förblir invigda i år - förutom att titta på dina favoritjulfilmer och juliga TV-specialler - är, tro det eller ej den fula jultröjan. 

Den fula jultröjan ger inte bara bäraren en aura av julig glädje, den garanterar också reaktioner från alla dem i dess närvaro, både bra och lite mer skeptiskt, precis som tomtens fantastiska lista. Dessutom har de funnits tillräckligt länge för att bli en outplånlig del av den populära julkulturen och för att få sin egen nationella helgdag. Logiskt sett kan du inte argumentera mot ett julplagg som är populärt nog för att ha sin egna dedikerade dag.

Jultröjor och julpyjamas för alla år

Varje år kommer vi med nya motiv och designs - och vi älskar konstruktiv kritik! Därför vill vi gärna ha både ris och ros. Du kanske har en idé om en ny jultröja med ljus, en jultröja med 3D eller kanske en ny jultröja till hela familjen?

Hör gärna av dig till oss. Vi strävar hela tiden efter att förbättra oss och göra ännu juligare jultröjor!

Trygga villkor när du handlar hos oss

Utöver att vi, enligt vår egen mening, erbjuder de bästa jultröjorna på marknaden vill vi också ge den bästa servicen till våra kunder. Därför kan du få speciella erbjudanden när det gäller frakt, och specifika godor som omfattar nästan alla våra produkter. Alla ordrar skickas så snabbt som möjligt och med stor omsorg. Om du beställer tidigt på dagen kan ordern också packas tidigare.

Även om du är sent ute ska vi göra vårt bästa för att du ska få fira jul i din nya jultröja! Så köp din nya jultröja eller Ugly christmas sweater till dig själv och familjen här. Vi lovar att du alltid kommer hitta din perfekta jultröja här.

Juleblogg