Student?
Besök hyradirekt för studenter

Hitta boende i Stockholm utan kö!

Vi har samlat 52 förstahands- och 1676 andrahandskontrakt

Luta dig tillbaka och låt vår bevakningstjänst sköta hela jobbet åt dig.
Vi meddelar samma minut om en lägenhet utan krav på kötid blivit ledig!

  • Förstahandskontrakt utan kötid
  • Sammanställning av hyresvärdar
  • Personlig bostadsbevakning
  • Notis via e-post och sms
  • Ingen bindningstid
Rum Yta Hyra
Lägenhet i Enskede, Årsta, Skarpnäck 3.5 80m2 15000 kr Visa mer
Lägenhet i Hägersten, Liljeholmen 2 50m2 13500 kr Visa mer
Lägenhet i Kista, Hässelby, Vällingby, Spånga 3 65m2 17500 kr Visa mer
Lägenhet i Bromma 2 42m2 17000 kr Visa mer
Rum i Enskede, Årsta, Skarpnäck 1 12m2 3812 kr Visa mer
Visa fler lediga lägenheter

Varför startade ni Hyradirekt?

Att få ett förstahandskontrakt i Stockholm kan kännas tufft och väldigt tidskrävande. Den genomsnittliga kötiden för att få en bostad i Stockholm är över 10 år! Det var därför vi startade den här tjänsten. Hyradirekt bevakar hyresvärdarna dygnet runt och meddelar dig samma minut om en lägenhet utan krav på tidigare kötid blivit ledig.

På så sätt kan du ägna din tid för annat istället för att sitta uppkopplad konstant vid din dator eller mobil och ha en mängd flikar med olika hyresvärdars hemsidor uppe och trycka på uppdatera gång på gång.

Du registrerar dig enkelt och aktiverar in bostadsbevakning som sköter jobbet åt dig, samtidigt som du kan vara säker på att dina chanser till en bostad maximeras med ett par klick!

Som bonus får du dessutom tillgång till vårt fastighetsregister med över 160 hyresvärdar i Stockholm och även i andra städer med olika kategorier.

Registrering

Prova på i 5 dagar
Villkoren godkänns vid registrering

Hur fungerar det?

De privata hyresvärdarna i Stockholm som är ansluta till branschorganisationen Fastighetsägarna har rätt att förmedla hälften av sina lägenheter själva. Det gör att de ofta har egna bostadsköer där kötiden ofta är betydligt kortare än hos Stockholms Bostadsförmedling

En stor del av hyresvärdarna har inget system som bygger på kö-dagar utan de väljer fritt bland de sökande för att få en bra blandning av hyresgäster. De gör ett urval baserat på helheten där boendet ska passa dig som hyresgäst samt en trygghet för hyresvärd.

Många hyresvärdar lottar även ut lediga lägenheter bland de intresseanmälningarna som kommit in för att ge chansen till dem som inte stått länge i kön. En del hyresrätter förmedlas också enligt principen "först-till-kvarn" där de första som anmäler sitt intresse hos hyresvärden är de som har störst chans att få lägenheten.

Eftersom lägenheterna inte ligger ute under en längre tid så är det till stor fördel att använda sig utav vår tjänst. Genom att bli medlem på Hyradirekt får du notiser direkt till mobilen när dessa lägenheter blir lediga.

Missa inga möjligheter till ny bostad