Produkter och verktyg för frisörer och de som klipper hemma

Här säljer vi trimmers för skägg och hår, saxar, hårfönar och plattänger för håret av absolut högsta kvalitet både till dig som privatperson och till dig som är frisör. Produkterna du hittar hos oss är samma produkter som de du hittar på frisörsalongerna runt om i Sverige. Nöjda kunder har sedan starten 2010 vart vårt motto och riktigt bra produkter tillsammans med en riktigt hög servicenivå är det lyckade receptet för detta.

Stylingverktyg för frisörer och privatpersoner

Oavsett om du är frisör eller om du är privatperson som vill ha det bästa av det bästa när det gäller maskiner och tillbehör för hårvård så kan vi hjälpa dig. Vi arbetar med professionella varumärken som Moser, Wahl, Jaguar, Ermilia, Gentlemen of Sweden och Mondial som är några av de varumärken som är vanligast hos frisörsalongerna, produkter som är tillverkade för att fungera dag in och dag ut. Till detta kan du lägga en hög servicenivå så har du det som vi kallar för en riktigt bra upplevelse av att handla på nätet, vilket är precis det vi jobbar med på Kutts.

Vi anstränger oss verkligen för att du skall få en riktigt bra upplevelse när du handlar av oss och vi mäter resultaten, tar till oss av den feedback vi får och försöker förbättra oss. Detta är en pågående process som fortgår hela tiden, vårt mål är att du skall kunna köpa riktigt bra stylingverktyg online och få ett riktigt bra mottagande och en unikt bra upplevelse.

Välkommen till Kutts!