Mina recept

Varukorgen är tom

Snuva, hosta, halsont - förebygg i förkylningstider

Handla nu
 

Ni som är företagare, besök vår webbshop för Företag där kan ni beställa större partier till bättre priser och 30 dagars kredit.


Köp självtester - drogtester hos oss

Drogtester med säkra resultat. Våra drogtester är CE godkända drogtester. Köp professionella tester för hemmabruk till ett riktigt bra pris! Både för privatpersoner, företag och behandlingshem

Se alla produkter


Apotek online - Tryggt, billigt och snabbt

Apotek online - Köp hälsokost, kosttillskott och vitaminer

Köp allt du kan tänkas behöva från ett apotek på nätet. Vi har ett brett sortiment med bra produkter inom hälsokost, många olika nyttiga vitaminer samt bra och mycket hjälpsamma kosttillskott. På vårt apotek på nätet hittar du även receptfria läkemedel, samt bra produkter för dig som behöver hjälp för viktminskning. Vi erbjuder också självtester för dig som är ute efter det och lusthöjande medel för dig som behöver den typen av hjälp. Vårt apotek erbjuder dig över 4000 hälsoprodukter, kosttillskott och andra naturliga läkemedel. Vi köper alla våra produkter av etablerade leverantörer som kan garantera en hög kvalité och säkerhet.

Var hittar man apotek online? 

Här på Apotek 365 hittar ni mängder av receptfria läkemedel och andra populära produkter online. Vi erbjuder ett väldigt stort utbud med ekologiska produkter i vårt apotek på nätet. Ni kommer hitta ekologiska produkter som tex vitaminer, kosttillskott, makeup, kropp- och hudvård och mycket mycket mera. Är du ute efter ett ekologiskt schampo och hudvårdsprodukter så har vi allt du behöver. Samtidigt som du hittar allt du behöver på vårt online apotek så köper ni även till marknadens bästa priser!

Graviditetstester och självtester på Apotek 365 

Här på apotek på nätet har vi både graviditetstester och ägglossningstester. Försöker ni bli gravida så hittar ni olika tester hos oss på Apotek365 till bra priser. Våra graviditetstester håller en mycket hög kvalité och ger på bara några minuter er ett säkert svar. Här på apotek online erbjuder vi även andra typer av självtester. Är ni ute efter till exempel drogtester hittar ni det hos oss till bästa pris. Ett drogtest är ett väldigt bra sätt för att utesluta eller upptäcka ett problem.

Handla tryggt och säkert online på Apotek 365 

När du handlar hos oss på apotek online är vårt mål att du som kund ska känna dig trygg och säker. Vi erbjuder en säker betalningsmetod via Klarna och du får möjligheten att kunna betala efter att du fått hem dina produkter. Du kan även betala med kort. Vi har en tillgänglig support som finns för att besvara frågor gällande leveranstider och priser på vårt apotek online. På Apotek 365 följer vi alltid konsumentverkets råd och regler för att uppfylla vårt mål om att vara lika trygga på nätet som i en fysisk butik.

Hos oss kan du även handla receptfria läkemedel och det är ett tillstånd man endast får om man är ett tillförlitligt företag som följer branschens alla regler och normer som finns. Vi har även ett fysiskt apotek inom koncernen som du hittar du på Sveavägen i Stockholm. Har du frågor till vår farmaceut så kan du ställa dessa enklast via mail.

Apotek 365 behandling av personuppgifter 

Vi lämnar aldrig ut uppgifter om vad du har köpt eller om dig till någon annan utan att du själv har godkänt det. Detta gäller all personal som jobbar på Apotek 365 oavsett vilken arbetsuppgift det är man har. När man arbetar inom sjukvård och hälsa samt produkter som rör sig inom denna bransch är det väldigt viktigt med tystnadsplikt. Vårt mål är att du som kund känner dig trygg när du handlar på apotek på nätet, från start när du kommer in på vår hemsida till det att du får din beställning levererad.

Ekologiskt utbud på apotek på nätet 

På apotek 365 har vi över 6000 produkter och varumärken till riktigt bra priser. Vi erbjuder även många ekologiska produkter och varor inom området kropp och hälsa. Är du ute efter en underlättad vardag och fritid har du kommit helt rätt. Här hittar du mängder av bra och populära produkter som kommer få dig att må bättre.

Förutom bra produkter inom sjukvård och hälsa har vi ett brett sortiment av produkter under vår kategori "Intim och Sex". Här hittar ni allt från glidmedel och kondomer till sexleksaker och akut p-piller. På vårt apotek online finner du även kategorin "Hygien & Skönhet" och där finner du produkter för hår, hud och hygien samt allmänna tips inom skönhet.  

Vi har ett kund-och supportforum där du är välkommen att ställa frågor, rapportera problem ifall du skulle stöta på det samt hjälpa oss med eventuella förslag och ideér. Vi uppskattar när våra kunder engagerar sig och du är varmt välkommen att kommentera hos oss men vi ber dig att göra det med en respektfull och vänlig ton. Vi på Apotek 365 vill skapa ett meningsfullt forum för våra kunder samt vår personal och kommer att ta bort allt som skrivs som vi anser är stötande på något sätt. 

Vi på Apotek 365 är en komplett leverantör med både receptfria läkemedel samt produkter inom sjukvård, hälsa och skönhet.

Välkommen att handla hos oss, vi är ditt apotek online.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Skriv upp dig på vårt nyhetsbrev för att ta del av kostnadsfria och exklusiva nyheter, erbjudanden, kampanjer och rabatter.

Kontakta oss

Apotek 365 är en nätbutik som erbjuder ett brett sortiment med fokus på produkter inom hälsa, skönhetsprodukter och receptfria läkemedel. 

Vi anser att god kundservice är viktigt och vi gör hela tiden vårt absolut bästa för att ge dig hög service och göra dig nöjd. Välkommen att handla hos oss!

E-mail: support@apotek365.se

Affiliate/Bloggare

      

Trygg e-handel

Copyright © 2022 © Apotek 365  |  Sitemap |  Cookies  |  Powered by SitesmartQ