BLACK FRIDAY SMYCKEN

Kampanj


Håll utkik efter Black Friday-smycken till unika priser i slutet av november.

  1. Start
  2. Black Friday

BLACK FRIDAY SMYCKEN

I slutet av november är det varje år dags för Black Friday då vi erbjuder unika priser på utvalda Black Friday smycken till både honom och henne. Ett perfekt tillfälle att investera i godbitarna du kanske länge varit sugen på. Det är också en passande tidpunkt för att börja planera och shoppa julklapparna till din familj och vänner. Håll utkik här för att hitta årets Black Friday smycken till dig själv eller någon du tycker om, att slå in och placera under granen. Vare sig du letar efter exklusiva halsband, armband, örhängen eller ringar så är Efvas design ett tidlöst val som känns lika rätt år efter år.

Under Black Weekend hos Efva Attling kan du hitta smycken i både återvunnet rödguld, vitguld och silver till unika priser. Investera i matchande halsband, armband, örhängen och ringar och unna dig själv, eller ge bort till någon speciell i födelsedagspresent eller julklapp. Kanske hittar du en ring, ett halsband och ett par örhängen från samma kollektion? Ett Black Friday smyckeskit värt att vänta på, eller hur?

Våra Black Friday halsband, armband, ringar, örhängen, Black Friday klockor och Black Friday parfymer är berikade med starka och betydelsefulla budskap av Efva. På så sätt vill hon boosta dig som bärare och låta smyckena leda till samtal mellan människor.

Black Friday halsband

Våra halsband brukar vara ett populärt alternativ att investera i till sig själv eller någon alldeles speciell. Ett halsband är den perfekta presenten då alla kan bära det, och du behöver inte förhålla dig till någon storlek. Utforska våra tunna halsband i silver, våra colliers med ädelstenar och guldhalsband med pärlor ­– inspireras av våra exklusiva Black Week halsband i silver och guld idag.

Black Friday ringar

Är du ute efter en ring med en tanke? Våra ringar, liksom alla andra pieces designade av Efva, är berikade med starka budskap. Vilken ring och budskap väljer du? Under Black Week kan du hitta ringar från tidiga liksom nyare kollektioner – ringar lika tidlösa då, som nu som sen. Välj bland tunna varianter och statement ringar som tar för sig.

Black Friday örhängen

Välj bland örhängen i olika stilar och storlekar under Black Week – vad för örhänge föredrar du? Ett litet nätt örhänge är lika vackert till vardags som till fest, precis som att stora örhängen enkelt kan kläs upp och ner beroende på outfit. Har du fler än två hål i öronen är ett enkelt knep för att få till en ny look med enkla medel att blanda olika storlekar och metaller på dina örhängen.

Black Friday armband

Armbanden från Efva Attling finns i många olika uttryck – helt släta i silver, dekorerade med diamanter eller pärlor i guld eller graverade med några av Efvas tankeväckande citat. Ett armband är lika vackert att bära ensamt som att matcha fler tillsammans för en statement look. Upptäck ditt nästa armband från Efva Attling under Black Week.

Black Friday klockor

Hos Efva Attling Stockholm kan du vissa år även hitta Black Friday klockor till unika priser. Våra klockor kommer i många olika stiluttryck, välj bland stålarmband eller läderarmband med analoga, schweiziska kvartsur. Att investera i en klocka under Black Weekend är en tidlös investering som du kommer kunna njuta av, och ha användning för under en lång tid. Matcha din klocka med något av våra vackra armband, kanske hittar du en ny favoritkombo att investera i under Black Week?

Black Friday parfymer

Om du vill ge bort en väldoftande gåva till någon du tycker om så är våra Black Friday parfymer eller doftljus ett bra presenttips. Välj mellan varma dofter som omger dig med harmoni eller mjukare parfymer med mer kärleksfulla dofter.

Förutom att våra parfymer doftar gott så har Efva designat vackra flaskor som är lika fina att ha framme som en fin inredningsdetalj i hemmet. Designen av flaskorna och namnet på parfymerna är hämtad från några av Efvas mest ikoniska smyckeskollektioner som ”Twosome”, ”Miss Butterfly” och ”Rose Petals”. Varför inte matcha din doft med ett halsband, armband eller någon av våra andra vackra pieces från dessa kollektioner?