Your cart

Innehåller 0 varor för totalt 0,00 kr
Fri frakt över 995 kr
Fraktkostnad från 29 kr
Snabbt, diskret och enkelt
Leverans inom 48 timmar
365 dagars öppet köp
Vid obruten förpackning
Telefon: 0480 - 22 999
E-post: info@joyland.se

🌷 Upp till 85% Rabatt - Vårens REA är här 🌷
Hundratals prissänkta produkter

  • Bathmate: Hydromax7 Penispump, clear
    -36%
  • Bathmate: Hydromax7 Penispump, clear
    -36%
  • Bathmate: Hydromax7 Penispump, clear
    -36%
  • Bathmate: Hydromax7 Penispump, clear
    -36%
  • Bathmate: Hydromax7 Penispump, clear
    -36%

Bathmate
Hydromax7 Penispump, clear

Artikelnr: 20155
895 kr
1399 kr
Tillfälligt slut

Beräknat leveransdatum saknas.

  • Större, hårdare penis & ökad uthållighet
  • Optimalt vakuum med vatten
  • Passar erigerad längd 12,5 - 17,5 cm
  • Omkrets upp till 16,5 cm

Kundrecensioner (0)

Produktvideo

Produktinformation

Hydromax7 är den medelstora och vanligaste pumpen i Hydromax-serien och passar dig med en erigerad penislängd på 12,5 – 17,5 cm samt en omkrets upp till 16,5 cm. Denna storlek finns även i en värsting-modell, HydroXtreme7, som är kraftfullare än någonsin och fylld med alla tänkbara tillbehör.

För dig med mindre penis finns modellen Hydromax5 och för dig med större finns Hydromax9 och Hydromax7 Wide Boy i samma serie.

Hydromax7 ger snabbt resultat i form av större penis, hårdare erektion och längre uthållighet. Hydromax ger dig även självförtroende att prestera på topp i sängen. Många män upplever en mycket intensivare känsel efter användandet av en penispump, vilket också förhöjer njutningen.

Pumpen är designad för att användas tillsammans med vatten - i dusch eller bad - för att uppnå optimalt vakuum och kraft. Med hjälp av det varma vattnet bildas ett kraftfullt vakuum runt din penis som triggar varje blodkärl och skapar större och starkare erektioner. Ha koll på ditt resultat genom den transparenta pumpen och mätskalan. Använd den innan samlag för att uppnå maximal erektion eller använd den i samband med onani för att uppleva starkare njutning.

Denna modell har ett banbrytande pumpsystem som levererar 35% mer effekt än Hydro7 (tidigare Hercules) från Hydro-serien. Den mjuka ringen som omsluter din penis låter den bekvämt sitta på plats. Designen låter dig även hitta perfekt vinkel för att passa i dusch och bad.

Pumpen är enkel att använda – du följer instruktionerna som medföljer och på 15 minuter kommer du få en hårdare, bredare och längre erektion.

Samtliga pumpar från Bathmate är tillverkade i noga utvalda och dermatologiskt testade, ftalat-fria material med hudvänliga och medicinska egenskaper.

Denna modell, Hydromax7, är motsvarigheten till den tidigare modellen Hydromax X30.

Specifikationer

Märke: Bathmate
Färg: Transparent
Material: Hårdplast, Gummi
Yta: Slät
Vattentät: Ja
Ftalat-fri: Ja