Glöm inte lägga till...

  •  
  •  
  •  
  •  
  •  
  •  

Kortslutning (SE)

199 kr

I lager

Lagervara, 1-2 dagar leverans

Produktbeskrivning

Kan man vinka till någon man inte känner? Är Pasta Carbonara förbjudet i Ryssland? Måste man sjunga i duschen? Kan en tävlingsmänniska förlora? Hjälper halstabletter mot nackspärr? Eller brukar grannar uppskatta högljudda fester mitt i veckan?

I Kortslutning kastar vi oss över fler än 1300 tokiga, galna och kul frågor där det gäller att i raketfart och med tungan rätt i mun försöka att inte svara rätt utan istället svara helt tvärtom. Ett utmanande och fantastiskt underhållande spel där ett Ja blir ett Nej och ett Nej blir ett Ja och där massvis av tokiga felsägningar och hysteriska skratt garanteras!

Är sit-ups och one-night-stand samma sak? Brukar man kalla Elvis Presley för ”The Queen”? Och kan igelkottar bli överkörda?

Vem klarar sig längst och vem får hjärnsläpp? Kortslutning är en utmärkt present och en partyhöjare utan dess like! Perfekt för hemmakvällen, festen eller middagen.

Leveransinformation
Roliga Prylar erbjuder alltid snabb leverans hem till dig, till närmsta Postutlämningsställe eller paketskåp med Instabox, Postnord, DHL, Budbee. Vi erbjuder alltid fri frakt vid köp över 599 kr. För detaljerad leveransinformation, ange postnummer i kassan.
Retur & reklamation
Ångerrätt gäller i 14 dagar. Vid felaktig eller skadad vara som omfattas av Reklamationsrätten kontakta: info@roligaprylar.se
Om roligaprylar
Roligaprylar.se är en etablerad butik som har glatt kunder med sina roliga prylar, presenter och merchandise sedan 2007. Med över ett decennium av erfarenhet i branschen har vi blivit en pålitlig källa för nöje och skratt.