Hitta billiga bläckpatroner till din skrivare

Jämför bläck och toner till din skrivare från Sveriges största butiker

Hitta rätt bläck och toner för din skrivare

Jämför sveriges största butiker

Få mer pengar över till annat

Beställ bläckpatroner billigare på nätet

När du beställer bläckpatroner på nätet blir det vanligtvis betydligt billigare än att köpa de direkt i butik. Förutom de lägre priserna hos våra återförsäljare som inte behöver ha dyra affärslokaler så kan du också enkelt jämföra de olika återförsäljarna, och märkena för att hitta det allra bästa alternativet. Det är ingen skillnad på produkterna du får hem, alla håller samma höga kvalité och fungerar med just din skrivare.

Tack vare att det finns många olika tillverkare av bläck och toner så kan du oftast komma undan riktigt billigt. På vår sida jämför du enkelt alla återförsäljare, och alla deras produkter utifrån vilken skrivare du har. På så sätt slipper du själv leta igenom otaliga sidor och försöka se vilka bläckpatroner som passar din skrivare och var du hittar de billigast.

Fler skrivartillbehör

Färgpatroner


Hitta färgpatroner

Lasertoner


Hitta lasertoner

Skrivarpatroner


Hitta skrivarpatroner

Välja kompatibla eller original bläckpatroner?

De som tillverkar skrivare har länge haft monopol även på bläckpatroner och toner till deras produkter. Så är dock inte fallet längre, utan konkurrensen på marknaden har ökat avsevärt. Den största skillnaden mellan original och kompatibla bläckpatroner är priset. Tillverkarna säljer oftast skrivarna billigt, för att kunna ta desto mer betalt för bläckpatronerna.

De som enbart tillverkar bläckpatroner tar däremot ett mer skäligt pris, vilket gynnar dig som konsument. Det finns med andra ord ingen skillnad på kvalitén bara för att priset är lägre. Istället är det möjligt att köpa bläckpatroner till ett lägre pris från en annan producent tack vare att deras utvecklingskostnader är betydligt lägre. För att du ska kunna dra full nytta av detta har vi samlat ett stort spektrum av bläckpatroner, allt från original till kompatibla så att du enkelt kan jämföra alla fabrikat.