Kalo Post Epilating Spray 120ml
Kalo Post Epilating Spray 120ml

Kalo Post Epilating Spray

549 kr
120 ml
Inkl. moms
Art. nr. 244
Lagerstatus I lager
Varumärke Kalo

Kalo är den naturliga lösningen på problem med oönskad hårväxt för både män och kvinnor. Kalo tränger in i hårsäcken och stoppar hårväxten tack vare ett speciellt örtextrakt som försvagar hårsäckarna och hindrar hårets förmåga att växa.

Efter att du tagit bort håret/hårväxten från ett område på kroppen med Veet Cold Wax Strips, kan du applicera Kalo Hair Inhibitor för att hindra håret från att växa ut igen. Kalo lägger sig inne i porerna där hårsäcken varit och stoppar tillväxten av en ny hårsäck. Vid upprepad användning kan Kalo stoppa hårväxten permanent.

Kalo Hair Inhibitor kan användas på nästan alla områden på kroppen för att ta bort oönskad hårväxt, tex huvudet, ansiktetet (dock ej på skäggväxt), armar, ben, bröst, rygg och intima områden.

Kalo innehåller inte ASA (acetylsalisylsyra), som finns i många liknande produkter. Även personer som är allergiska mot Globoid/Dispril kan använda Kalo. Otaliga oberoende tester i Canada och USA har påvisat detta.

Klicka här för att läsa mer om de studier och tester som gjorts.

Sprayflaska.

Volym: 120 ml

Användning:

1. Ta bort hårväxten med tex vax eller annan hårborttagning så att hårsäckarna manuellt tas bort och porerna är öppna. (Observera att hårborttagningskräm inte avlägsnar hårsäckarna, använd ej Nad's hair removal creme). Använd istället Veet Cold Wax Strips eller annan vaxning.


2. Spraya Kalo Hair Inhibitor över området där håret tagits bort, och låt det torka in. Gör detta 6 gånger samma dag direkt efter att du tagit bort håret. Alternativt kan du spraya på 3 tjockare lager Kalo. Varje lager ska ha absorberats av huden innan du sprayar nästa lager. Detta tar bara några minuter.


3. Upprepa proceduren andra dagen efter hårborttagningen: Spraya Kalo över området och låt torka 6 gånger direkt efter varandra.


4. Nästa gång håret växer ut kommer det vara försvagat, tunnare, och ta längre tid att växa ut. Behovet av hårborttagning kommer minska för varje behandling, och resultat uppnås vanligtvis efter 4-6 behandlingar.

Observera att vid upprepning av punkterna 1-3 kan hårväxten permanent försvinna och aldrig mer komma tillbaka.

För bästa resultat, använd inte andra hudlotions eller liknande på området inom 3 timmar efter appliceringen av Kalo.

Använd tillsammans med Veet Cold Wax Strips (eller annan vaxning).

Fungerar både på män och kvinnor.

Om resultat ej framkommit efter första flaskan bör behandling avslutas då Kalo har visats sig ha individuell verkan.

Kundbetyg

3.3
28
5
21%
4
21%
3
39%
2
4%
1
11%

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Funkar hyfsat!

Köpte produkten
1 Gilla

I början trodde jag faktiskt inte på denna produkt, trodde bara dom lurade! Men den fungerar och riktigt gott att slippa ta bort håret varje dag, nu gör man det en gång i månaden!

Köpte produkten
1 Gilla

Man måste ha tålamod, Jag har använt den i 3 dagar nu och det känns som att det snart slutat.

Det är en lovande produkt och stoppar hårväxt, TACK!

Köpte produkten
0 Gilla

Jag har inte bara provat denna produkt (både lotion och sprejvarianten) utan gett den en väldigt ärlig chans och använt den under flera år. Tyvärr helt utan resultat! Håret har inte blivit klenare och definitivt inte försvunnit. Efter så otroligt många gånger jag har smörjt in mig med denna så måste jag säga att den är en riktig besvikelse.

Köpte produkten
0 Gilla

på gents.se står det att man skall använda sprayen dubbelt så många gånger än vad den medföljande bruksanvisningen visar. vilka anvisningar är det egentligen man skall följa?

Köpte produkten
0 Gilla

funkar jättebra har använt två gånger och det visade bra resultat. rekomenderar för de som som har problem med hårväxt.

Köpte produkten
0 Gilla

vilket är bäst sprayen eller krämen ?

0 Gilla

Jag har ännu inte använt kalo, men jag undrar p.g.a att det står att det inte får användas mot skäggväxt. Jag har då och då tagit bort några mörka hår i mitt ansikte som nu blivit grövre och lite mer i grupper som jag noppar bort, detta på hakan...kan man använda det där efter man använta veet wax strips face ?

1 Gilla

varför rekomenderar ni att den inte ska användas på skäggväxt?
för mig funkar det utmärkt. <b> gents svarar:</b> För att Kalo ska kunna verka behöver hårsäckarna tas bort vilket innebär att vaxning eller epilering är att föredra. Vi kan inte rekommendera att man vaxar skägget då det innebär fruktansvärda smärtor och kan orsaka skador i huden.

0 Gilla

jag undrar om jag vaxar ett område med s.k warm vax från Veet , och om de kändes klibbigt efter det, ska jag då ej skölja först? och senare spraya Kalo på området? <b> gents svarar:</b> Om möjligt ska du spraya direkt på huden efter vaxning men om du är klibbig innebär det att rester från vax även kan hindra Kalo att tränga in i hårsäckarna och motverka hårtillväxt, ta bort resterna från vaxet men försök att inte skölja eller låta det dröja tills du sprayar.

0 Gilla

jaa den funkade tror jag.

Köpte produkten
2 Gilla

funkar epilator? <b>gents svarar:</b> Epilator fungerar eftersom rotorbladen drar ut hårstrået med hårsäcken, tillskillnad mot rakning där hårstrået kapas och hårsäcken finns kvar under huden.

0 Gilla

jag funderar också på ifall man kan använda något annat än vaxning? går de bra med rakning? <b>gents svarar:</b> Kalo fungerar endast vid vaxning. Det är viktigt att hårroten följer med vid hårborttagningen för att produkten ska kunna verka.

0 Gilla

Funderar på en sak innan jag köper. Kan det bara användas efter vaxning, eller även efter vanlig hederlig rakning? Är för känslig för vaxning och skulle väldigt gärna vilja bli av med min hårväxt. <b>gents svarar:</b> Fungerar endast efter vaxning, hela hårsäcken måste bort.

0 Gilla

bra men man måste ha tålamod

0 Gilla

Äntligen en produkt som stoppar hårväxt utan att det kostar skjortan.
Vissa laser metoder kostar jättemycket för att bli av med håret. Har waxat ryggen tre gånger nu och sprayat på med Kalo Sprayen och jag märker att håret växer långsammare och tätare. På vissa ställen har det helt slutat växa hår. Det är underbart. Jag har rekommenaderat den till alla mina håriga kompisar ;) och även de har fått ett bra resultat. Jag rekommenderar den varmt till alla som vill bli av mer kroppshåren för alltid.

Köpte produkten
2 Gilla

Under en tågresa på ett Kust-till-Kust-tåg för ca ett halvår sedan, fick jag syn på er annons från gents.se. Då hade jag länge övervägt laserbehandling för dyra pengar och kände mig inte trygg med metoden, då jag hade fått reda på att den kan orsaka brännskador. Detta togs bland annat upp i Plus under våren 2006.
Jag skyndade mig hem och beställde hem Kalo Lotion och märkte resultat efter två till tre behandlingar. Behåringen blev glesare, ljusare och tunnare och hade t o m försvunnit permanent fläckvis.
Idag fortsätter jag med behandlingen och har nu senast provat Kalo spray, som är bra och effektiv, men lite för \"rinnig\" för min smak. Lotionen har perfekt och mjuk konsistens och återfuktar min hud medan den går till botten med mitt lilla problem, som har orsakat mig mycket socialt lidande. Nu är jag på väg upp, tack vare en tågresa där jag fick syn på er produkt!
Kalos på grekiska betyder för övrigt vacker, vilket passar bra in i detta sammanhang, för i dag känner jag mig vackrare än på många år...
Tack!

1 Gilla

jeg har ikke brukt dette før, ville bare prøve. Har tro på det

Köpte produkten
0 Gilla

Har ikke sett noen resultater enda. Brukt det i ca. 1-2 uker nå. Eneste minus ved dette produktet er at det ikke lukter godt.

Köpte produkten
0 Gilla

Bruker sprayen etter eppillering på bena. Har fått mindre hår. Det virker.

Köpte produkten
0 Gilla

fungerer bra, så langt :-)

Köpte produkten
0 Gilla

Hårveksten min er blitt veldig forsinket, og nå tar det opp til 7 uker etter voksing før det vokser ut igjen :D

0 Gilla

Virker dårlig på meg =( er fortsatt hårete, skikkelig hårete.

Köpte produkten
0 Gilla

Etter to gangers bruk, er det stor forskjell!!

Köpte produkten
0 Gilla

helt verdiløs produkt. bare bortkaste penger. fungerte ikke for meg.

Köpte produkten
0 Gilla

Ekstrem dårlig. Etter flere gangsbruk, har jeg ikke merket at håret er helt borte. Håret er stadig vokser etter bruk av Kalo.

Ikke brotkaste penger.

Köpte produkten
0 Gilla

Ekstrembra!!!
Hårveksten er fåreløpig ikke helt borte, men nesten. Kommer ikke til å slutte å bruke Kalo for alt i verden!

Köpte produkten
0 Gilla