Xerjoff Malesia EdP

Xerjoff Malesia EdP

3 159 kr
50 ml
Inkl. moms
Art. nr. 6982
Lagerstatus Lågt lagersaldo
Varumärke Xerjoff

Malesia är en vibrerande och livfull doft som tar dig med till varmare breddgrader. En toppnot av liljekonvalj drar in som en monsun och lämnar sen en varm doft av sandelträ och bärnsten. Dofterna balanseras upp av en bas som utgörs av mjuka noter som mysk, oud, vanilj och tonkaböna.

En spännande och exotisk doft för den äventyrslystna doftkonnässören

Volym: 50 ml 

Kundbetyg

5
3
5
75%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Lämna omdöme

Vad tycker andra?

Det omedelbara intrycket är våt hästs**t blandat med viss sötma. Kanske rutten frukt? Det finns sur oud och rökighet, men doften är mjuk snarare än stickande. Efter en timme eller två har någon städat ur stallet och ersatt den milda doften av fekalier med mjuk träighet, rosor, grädde, musk, vanilj och tonka. Beroendeframkallande och förförande.

Gents Svarar: Hej Emma! Kul att höra att du tycker om parfymen, och tack för att du delar med dig av en sådan otrolig beskrivning av doften! Har du provat andra dofter från Xerjoff? Kan rekommendera Xerjoff's Oud Stars Fars annars- det är en av mina personliga favoriter, som både är kryddig och blommig. En väldigt intressant doft, som har många spännande doftnoter. Hälsningar Elin på Gents

2 Gilla

Fantastisk

Köpte produkten
1 Gilla

Kändes till en början \'lite dyr\' för min plånbok. Men chansade ändå. Nu med facit i hand känns den rent av billig. Doftar mycket och länge.

Köpte produkten
2 Gilla

Produkten är ännu inte kommenterad.