Produkten har lagts i varukorgen Gå till kassan »

HÖSTKAMPANJ -50%

På alla produkter

Decoration

Fototapet online

Den enkla vägen till unika fototapeter.

  • 1 Välj eller ladda upp Bilden du vill ha
  • 2 Editera & Beskär Skräddarsy ditt motiv
  • 3 Beställ med fri frakt På alla ordrar!

Månadens Deal

Månadens Deal -20%

Färgglad Graffiti

Varje månad har vi riktigt bra pris på en av våra fototapeter. Notera dock att detta priset endast gäller tills den sista varje månad, så passa på om du gillar motivet!

Gå till månadens dealPil höger

Facebook Tävling

5000kr

Varje månad har du chansen att vinna en valfri fototapet för upp till 5000kr! Det är enkelt att vara med i tävlingen och du har en ny vinstchans varje månad!

Läs mer & tävlaPil höger

POPULÄRA FOTOTAPETER

Vårt mål 100% Nöjdhet

Snabb leverans

Snabba Leveranser

Vi strävar efter att alltid leverera så fort som möjligt, oavsett hur mycket du handlar. Detta gäller på alla våra tapeter! Vi skickar med UPS / Posten beroende på vad som passar dig bäst.

Nöjd kund garanti

100% Nöjd Garanti

Vi vill bara ha nöjda kunder, är du inte nöjd med din tapet eller fototapet så betalar vi tillbaks eller skickar ut en ny tapet åt dig.

Svensktillverkat

Tillverkade i Sverige

Fototapeter och tapeter av hög kvalitet, tillverkat i Sverige. Vårt tryckeri håller till i Stockholm, där har vi både kontor och tapetproduktion.

Ekovänliga

Miljövänlig

Vi använder latexskrivare när vi trycker våra tapeter vilket är den senaste tekniken för att uppnå en så hög bildkvalitet som möjligt samtidigt som den är helt miljövänlig!

Tapetstore.se - Rätt val på väggen

Vår vision

Vår vision är att göra Svenska hem vackrare med våra fototapeter och tapeter. Vi eftersträvar att alltid ha nöjda kunder, sticka ut med vår höga kvalitet samt hålla priserna på både tapet och fototapet nere och inte ha några dolda avgifter. Allt ska vara enkelt och vem som helst ska kunna beställa en skräddarsydd fototapet eller tapet efter deras önskemål på bara några minuter.

Våra tapeter

Våra tapeter tillverkas av noga utvalda tapetmotiv från vår bildleverantör Fotolia. Våra tapeter och fototapeter håller absolut världsklass i tryckkvalitet och materiellt. Dessutom är de både miljövänliga och brandskyddsklassade. Våra fototapeter och tapeter är även lättare än de flesta andra tapeter att sätta då våra är lite tjockare samt av typen Non-woven "Easy-up" då man limmar på vägen och sedan trycker emot tapeten. I vårt sortiment hittar ni allt ifrån billiga fototapeter till lite mer exklusiva val så som en fototapet eller tapet av en egen bild.

Våra motiv

För tillfället kommer nästan uteslutet alla våra tapet och fototapet motiv ifrån vår samarbetspartner Fotolia. Men vi söker ständigt nya samarbeten. Hittar du mot förmodan inget fototapet eller tapetmotiv du gillar så går det att söka igenom hela fotolias databas på närmare 30miljoner bilder! Räcker inte det så kan du ladda upp en valfri högupplöst bild som vi skriva ut som fototapet.

Fototapeter hos Tapetstore

Varmt välkommen till Tapetstore! Här kan du hitta snygga fototapeter för alla olika rum i hemmet, oavsett om det är ditt vardagsrum, sovrum, kök eller kanske barnkammare som behöver piffas upp med en läcker fondvägg, eller om alla dina gamla väggar känns färglösa och i behov av ett lyft.

Motiv för alla smaker och stilar

För många känns det lite trist att måla sina väggar i en enda färg, eller klistra upp en helt vanlig tapet, eftersom det inte finns så mycket personlig prägel i detta, och det är då en fototapet brukar kännas som ett piggt och nyskapande alternativ. Hos oss kan du välja mellan massor av olika fototapeter föreställande allt från vackra landskap till moderna stadssilhuetter och intressanta närbilder. Genom att använda en fototapet som fondvägg i rummet kan du låta fantasin flöda fritt och ge ditt hem den där personlig touchen som gör så mycket.

Lätt som en plätt

Att använda sig av fototapeter är ett både enkelt och billigt sätt att ge hemmet ett helt nytt utseende på nolltid. Här på Tapetstore erbjuds många olika motiv, så oavsett vilket rum det är som du vill styla så kommer du säkert att hitta något som matchar din personliga stil. Stegen för uppsättning av våra fototapeter är bara några få – vem som helst klarar av det!

Låt dig inspireras i vårt inspirationsgalleri

Ta dig en titt under fliken Inspiration och bläddra mellan de olika motiven för att hitta en fototapet i din smak. För att göra det enklare för dig att hitta det du söker har vi delat in motiven i olika kategorier (flera av motiven förekommer i fler än en kategori): Sovrum, Kök, Vardagsrum, Barnrum, Garage, Badrum, Kontor, Övriga rum

Gör din egen fototapet

Skulle du mot förmodan inte hitta exakt det du söker bland våra färdiga motiv så har du även möjlighet att ladda upp ditt eget motiv och därmed garantera dig om att du får en fototapet som ingen annan har. Vi hjälper dig gärna med tips och råd för att du ska hitta de allra bästa fototapeterna till ditt hem.

Senaste från bloggen

RUSTA MED FOTOTAPET RUSTA MED FOTOTAPET

Att rusta med tapeter eller fototapeter är ett billigt och enkelt sätt att få nytt liv i något av sina rum hemma. Varför inte fräscha upp med en ny fototapet som fondvägg?

Läs mer
FOTOTAPET TRENDER 2016 FOTOTAPET TRENDER 2016

En trend som har ökat är just trendkänsligheten och värdet av designen av fototapeter. Det är mycket populärt att använda fototapet som ett sätt...

Läs mer
VÄLJ RÄTT FOTOTAPET VÄLJ RÄTT FOTOTAPET

Att välja rätt fototapet är inte så enkelt när det finns så mycket att välja bland, därför har vi samlat ihop lite tips som underlättar när du ska välja...

Läs mer

Hjälp oss att hålla Magento Säkert Rapportera alla buggar