•  Fri frakt från 499 kr, Snabba leveranser!
  •  Besök vår Skadeguide för tips och råd!

 Fri frakt vid köp över 499:-!
 Snabba leveranser!
 Besök gärna vår Skadeguide för tips och råd kring din skada!
 Du har väl inte missat vår Outlet? Där har vi riktigt bra priser. Och dessutom "Köp 4 betala för 3"

Bekväma skor och smarta skydd för en smärtfri och aktiv vardag!

Välkommen till oss på Sportsmart.se. Vi har ett stort utbud av produkter som ger stöd och lindring för dig som vill leva ett aktivt liv.

Vårt sortiment av bekväma fritidsskor, tofflor och sandaler från Scholl, Axelda, Ulle & MBT är anpassat för dig som kräver mycket god komfort, både i yrket och till vardags. Det går dessutom alltid att köpa sulor & inlägg, strumpor och skovårdsprodukter som passar den sko du valt.

För dig som vill fortsätta ett aktivt liv på vintern så har vi ett fint sortiment av broddar och dubbskor som hjälper dig att ta dig runt behändigt när det är snöigt och isigt. 

För dig som lider av tex hälsporre, hammareller hallux valgus har vi både strumpor och sulor som är anpassade för att lindra dina besvär.

Vi har även ett stort sortiment av strumpor, med och utan kompression samt stödstrumpor.

För dig som behöver stöd och skydd vid promenad eller idrottsutövande har vi ett gediget utbud av knäskydd, ryggskydd, ankelskydd, handledsskydd & liniment.

För många kan dålig hållning vara en problem i vardagen som sedan ger smärtor i rygg och nacke och därmed minskar vår rörlighet och möjligheten till ett aktivt liv. För att komma till rätta med hållningsproblematiken erbjuder vi ett antal olika ergonomiska hjälpmedel för arbetsplatsen och hållningsstöd.

Alla varumärken och produkter är omsorgsfullt utvalda för att garantera högsta kvalitet och optimal funktion.

Behöver du hjälp med att komma fram till vilken eller vilka produkter som passar dina behov? Konsultera gärna vår Skadeguide. Där väljer du kroppsdel och sedan skada så kan du se vilka produkter vi rekommenderar.

När du handlar hos Sportsmart.se har du alltid fri frakt vid köp över 499 kr, 30 dagars ångerrätt, fria byten samt snabb leverans!

 

 

Våra bästsäljare!

 Fri frakt vid köp över 499:-!
 Snabba leveranser!
 Besök gärna vår Skadeguide för tips och råd kring din skada!
 Du har väl inte missat vår Outlet? Där har vi riktigt bra priser. Och dessutom "Köp 4 betala för 3"